A brutálisan meggyilkolt két éves Alex anyja felnőttfilmekben szerepelt: Régről ismerte, dolgoztak is együtt

Mint a bulvár média megírta, a saját gyermekét meggyilkoló Katalin korábban felnőttfilmekben szerepelt, mielőtt megismerkedett Alex apjával, Norberttel. A magyar pornó legismertebb producere megrökönyödött a történtek hallatán, ugyanis régről ismerte a nőt és dolgoztak is együtt.

Kati szopnék filmje itt

Ha megakarod nézni hogyan szopik Kati itt megnézheted:

Kati szopás videója itt!!

Döbbenetes gyilkosság kavarta fel a hétvégét, hiszen egy 44 éves magyar nő, B. Katalin a bírósági végzés elől – amely az apának ítélte a gyereket, Olaszországba szökött a kisfiával együtt, majd pénteken egy késsel megölte a kis Alexet, majd a fiú élettelen testét bevitte egy szupermarketbe.

Az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének vezetője, Kalmár László tudomása szerint a gyilkos anya korábban felnőttfilmekben szerepelt, mielőtt megismerkedett Alex apjával, Norberttel.

Ha megakarod nézni hogyan szopik Kati itt megnézheted:

Kati szopás videója itt!!

A magyar pornóproducer megrökönyödött a történtek hallatán, ugyanis régről ismerte Szopnék Katalint és dolgoztak is együtt.

A nő felnőttfilmekben szerepelt, azzal kereste kenyerét

Annak idején semmi különöset nem láttam rajta. Rendesen elvégezte a munkáját, majd amikor a kamerákat kikapcsoltuk, felöltözött és hazament – mondta az egykori pornóproducer a Borsnak.

Két évvel ezelőtt megkeresett a Facebookon, hogy tudok-e neki munkát adni. Mivel épp nem voltak forgatásaim, nem segíthettem neki

– nyilatkozta.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM