300 ezer forintot kínált egy olasz férfi Kiszel Tündének a szexért

A Tutti Fruttit itthon is lehetett látni, Kiszel Tünde 1991 elején került a műsorba. Egy 30 évvel ezelőtti cikkben arról mesélt, hogyan került a show-ba, és milyen ajánlatot kapott.

1991 januárjában külön cikk foglalkozott Kiszel Tündével a Kurírban, ebben mesélt forgatási élményeiről. Mint mondta, a Népszínház utcai házuk előtt állt meg egy hófehér Lancia, az vitte ki egy milánói szállodába. Reggel 6-kor kelt másnap, sminkelték, kosztümöket próbálgatott – azt állította az interjúban, hogy olaszul és németül is beszélt, nem volt nyelvi akadály. Hugo Egon Balder volt a műsorvezető, Kiszel emlékei szerint egyszer „felforrt az agyvize, mert kibuggyantak Cicciolina mellei”, de nem világos, mi volt ezzel a probléma, hiszen alapvetően a vetkőzésről szólt a zenés műsor.

Kiszel Tünde azt állította, hogy egy ősz úr, aki a filmgyár részvényese volt, ezer dollárt ajánlott neki azért, hogy felmenjen vele a római szobájába, de nemet mondott (ez mai árfolyamon körülbelül 300 ezer forint). Kiszel az interjúban azt is elmondta, hogy lesz egy svájci film, amelyben a „vadabb énjét” veszi elő, és lesz benne egy verekedés egy svájci diszkóban – erről azóta sem nagyon hallani.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM