A rendőrség jet-ski beszállítója stróman nevén van! A tényleges tulajdonost pedig a NVSZ vezetőjének a testvére védi!

– Különleges megtiszteltetés, óriási felelősség, és speciális szakmai kihívás az, hogy cégünk, a Jet Power Hungary Kft, amely több, mint negyedszázada a BRP cégcsoport, a Sea Doo jet-skik és a Can-Am terepjárművek hazai importőreként a Tiszai és a Dunai Vízirendészet beszállítója lett – fogalmazott Bóday Pál, a cég kommunikációs igazgatója, aki lapunknak nyilatkozva azt is elmondta: ismét kihívásokkal teli év elé néz a cég, amely azonban a tizennégy évvel ezelőtti gazdasági válság és a két évvel ezelőtt kezdődött Covid-világjárvány alatt is bebizonyította, hogy az ügyfelek magas szintű kiszolgálásából soha nem enged.

A Dunaharasztiban müködő Jet Power Hungary kft a pénzügyminisztériumtól 100 millió forint közpénzt kapott!! A Jet Power Hungary kft telephelyén rendszeresen pornó filmeket forgatnak, rendszeresen pornó sztárokat fotóznak és “pornósokat” megszégyenitő szex orgiák vannak! Itt bulizik nyáron a titkos szolgálat vezetöjének a testvére is más hires és nem hires de befolyásos emberekkel együtt! Írja az Eltitkolt Sztori blog

– Különleges megtiszteltetés, óriási felelősség, és speciális szakmai kihívás az, hogy cégünk, a Jet Power Hungary Kft, amely több, mint negyedszázada a BRP cégcsoport, a Sea Doo jet-skik és a Can-Am terepjárművek hazai importőreként a Tiszai és a Dunai Vízirendészet beszállítója lett – fogalmazott Bóday Pál a cég kommunikációs igazgatója, aki lapunknak nyilatkozva azt is elmondta: ismét kihívásokkal teli év elé néz a cég, amely azonban a tizennégy évvel ezelőtti gazdasági válság és a két évvel ezelőtt kezdődött Covid-világjárvány alatt is bebizonyította, hogy az ügyfelek magas szintű kiszolgálásából soha nem enged.

A Jet Power Hungary kft telephelyén rendszeresen pornó filmeket forgatnak, rendszeresen pornó sztárokat fotóznak és “borkait” megszégyenitő szex orgiák vannak, a bulikat a tényleges tulajdonos szervezi és aktivan részt vesz benne! Itt bulizik nyáron a titkos szolgálat vezetöjének a testvére is más hires és nem hires de befolyásos emberekkel együtt!

A NAV és más állami intézmények takaritását (Top Cleaning aminek tényleges tulajdonosa Gerencsér Csaba) a titkosszolgálat (NVSZ) vezetőjének a testvérének (Bolcsik György) a barátai cége végzi! Sztori itt!

A Jet Power Hungary kft cég háttere is gázos hiszen a cég egy stróman nevén van a tényleges tulajdonos pedig a Jetski versenyző Gerencsér Csaba aki ebböl nem is csinál titkot hiszen a riportokban mint cégtulajdonos van feltüntetve! De hát nincs is mitől félnie hiszen a titkos szolgálat vezetöjének (NVSZ Bolcsik Zoltán) a testvére Bolcsik György védi, egyengeti útját! Így neki azt is szabad amit másoknak nem!

Egy per amit a felperes nem nyehet meg mert az alperest az NVSZ vezetőjének a testvére védi az alperes barátjaként! Megjegyzések egy per margóján!

– Chiphiány, globális logisztikai problémák, a csúcskategóriás gépeinkhez használt speciális műanyagok hiánya, még a Covid és már a háború hatásai – sorolja Bóday azokat a tényezőket, amelyek immáron bizonyossá teszik, hogy 2022 is kihívásokkal teli év lesz a világ legnagyobb presztízsű jet-ski márkájának, a Sea-Doo-nak, és a világ vezető minőségi quad gyártójaként számontartott Can-Am off road termékeknek a forgalmazójaként ismert Jet Power Hungary számára. A cégvezető mégis úgy gondolja, hogy fontos mérföldkő lett számukra a 2021-2022-es év, hiszen Dunaharaszti bázisukon elkészült Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb bemutatóterme, és előbb a Tisza-tavi, majd a Dunai Vízirendészet hivatalos jet-ski beszállítói lettek.

– Amikor cégünk megálmodója és alapítója, Gerencsér Csaba, Magyarország első jet-ski világbajnoka a vízirendőr kollégákkal együtt vízre tette a speciálisan átalakított és felszerelt rendőrségi jeteket, megható pillanat volt számunkra – fogalmazott Bóday Pál, hozzátéve: vélhetően nem csak a Sea-Doo márka csúcsmodelljeinek különleges minősége, egyedülálló fékrendszere, és felülmúlhatatlan menetteljesítményei miatt esett a rendőri szervek választása cégünkre, de az after sales és kiegészítő szolgáltatások miatt is:

– A jet-skiket szervízelő kollégáink a világ legjobb szakemberei között vannak, akik évente és típusonként vesznek részt komoly külföldi továbbképzéseken – magyarázza Bóday, hozzátéve: nem véletlen, hogy szerelőink és versenyzőink véleményét gyakran még a BRP gyár fejlesztői is meghallgatják, hiszen náluk kevesen tudnak többet ezeknek a speciális járműveknek a viselkedéséről. Bóday Pál szerint a Tiszai és a Dunai Vízirendészetnél ezekkel a beszerzésekkel elérték, hogy a vízen nincsen többé ellenfelük a hatóságok járműveinek: RXT modelljeink 300 lóerő körüli teljesítményükkel, a vízen egy utcai versenyautó gyorsulásával és a mindmáig a világon egyedülálló fékrendszerükkel, nincs többé esély a renitenskedők számára „meglógni” a vízen a hatóságok elől.

A kommunikációs igazgató szerint a BRP életében az idei év a tökéletes termékpaletta még tökéletesebbé fejlesztésének jegyében telik: „új színek, felszereltségek, finomhangolások és a soha nem látott kényelmi, biztonsági opciók jellemzik jetjeinket, quadjainkat, homokfutóinkat.” A szakember példaként említi a jeteken a rendkívül pontos, színes műszerfalakat, a hordalékürítési rendszert és a világszerte rendkívül népszerűvé vált, kifejezetten horgászoknak fejlesztett “Fish pro” modell esetében az újabb és újabb kényelmi felszereléseket.

– Hiszünk abban, hogy a Sea-Doo és a Can-Am a maguk nemében a világ legjobb és leginnovatívabb termékei, ezért még ezekben a nehéz időkben is igyekszünk az ügyfelek kiszolgálásában és a gépeink szervizelésében szintén a legjobbak lenni – mondja Bóday, hozzátéve: hosszú évek után éppen ezért bízzuk idén is egy világelsőre, Kiss Norbert autóversenyzőre, a világ legjobb kamionversenyzőjére márkáink népszerűsítését és márkanagyköveti posztját.

Gerencsér Csaba közszereplő, Jet Ski bajnok a Jet Power Hungary kft tényleges tulajdonosa a éppen egy rendőrt tanit, na de mire is?

100 milliós vissza nem téritendő támogatást kapott a pornó és szextavón müködő Jet Power Hungary kft

 A Dunahsrasztiban müködő Jet Power Hungary kft a pénzügyminisztériumtól 100 millió forint közpénzt kapott!! A Jet Power Hungary kft telephelyén rendszeresen pornó filmeket forgatnak, rendszeresen pornó sztárokat fotóznak és “borkait” megszégyenitő szex orgiák vannak! Itt bulizik nyáron a titkos szolgálat vezetöjének a testvére is más hires és nem hires de befolyásos emberekkel együtt!

A NAV és más állami intézmények takaritását (Top Cleaning aminek tényleges tulajdonosa Gerencsér Csaba) a titkosszolgálat (NVSZ) vezetőjének a testvérének (Bolcsik György) a barátai cége végzi! Sztori itt!

A Jet Power Hungary kft cég háttere is gázos hiszen a cég egy stróman nevén van a tényleges tulajdonos pedig a Jetski versenyző Gerencsér Csaba aki ebböl nem is csinál titkot hiszen a riportokban mint cégtulajdonos van feltüntetve! De hát nincs is mitől félnie hiszen a titkos szolgálat vezetöjének (NVSZ Bolcsik Zoltán) a testvére Bolcsik György védi, egyengeti útját! Így neki azt is szabad amit másoknak nem!

Egy per amit a felperes nem nyehet meg mert az alperest az NVSZ vezetőjének a testvére védi az alperes barátjaként! Megjegyzések egy per margóján!

Jet Power Hungary telephelyén a pornó és szex tavón forgatott az AUTOGRAM magazin
Pornó és szex tavón a Jet Power Hungary telephelyén forgatak megint

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút a Jet Power Hungary telephelyén!

Tom Médiás csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút.

A Jet Power Hungary kft cég háttere is gázos hiszen a cég egy stróman nevén van a tényleges tulajdonos pedig a Jetski versenyző Gerencsér Csaba aki ebböl nem is csinál titkot hiszen a riportokban mint cégtulajdonos van feltüntetve! De hát nincs is mitől félnie hiszen a titkos szolgálat vezetöjének a testvére védi, egyengeti útját!  Tudta meg az Eltitkolt Sztorik Blog  Így neki azt is szabad amit másoknak nem!

Tóparti Szexparty a film a Jet Power Hungary telephelyén készült

Egy a sok pornó film közül ami a Jet Power Hungary telehelyén készült! VIDEÓ

Gerencsér Csaba aki a tényleges tulajdonosa a Jet Power Hungary Kft-nek és ugy is ad interjút miközben a cég egy stróman nevén van, igy hivatalosan nem Gerencsér Csaba a tulajdonos! Gerencsér Csabát a titkoszolgálat vezetőjének barátja és védelm alatt áll!

Gerencsér Csaba telefon beszélgetésekből részletek:

„Tomor Te nem félsz?”

„Anyád hátán foglak megbaszni legközelebb, ezt ved komolyan, meny az anyádba féreg geci, fúj de egy féreg, lelki sérült, szerencsétlen , nincstelen geci vagy, te féreg te, meny abba a telebasszót kurva anyádba, meny a kurva anyádba, bazd meg az anyádat, meg ne lássalak féreg valahol, gyere patkány, ”

Jet Power Hungary telephelyén a pornó és szex tavón forgatott az AUTOGRAM magazin
Pornó és szex tavón a Jet Power Hungary telephelyén forgatak megint

Erika Venus felnőttfilmes sztár a Jet Power Hungary kft standján

Pornósztárok mindent megmutatnak a Jet Power Hungary telephelyén
Meggyilkolt Szabó Daisy Motor kiállitáson Jet Power Hungary Kft standján

Forrás: Jet Power Hungary