Eltűnt a pornósztár, aki egy vagyont keresett fürdővizének eladásával

Kétmillió követője hiányolja Belle Delphine-t a YouTube-ról.

A videómegosztón bő kétmillió rajongója van Belle Delphine-nek, de nyolc hónapja nem osztott meg új videót – vette észre a Daily Star. További 723 ezer követője van az Instagramon, ott viszont 39 hete nincs új tartalom, úgyhogy sokan aggódnak, mi lehet kedvencükkel.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Az influenszer, pornósztár korábban azzal került a hírekbe, hogy 24 fontért, nagyjából 9800 forintért kínálta a fürdővizét. Persze nem nagy adagokban, hogy több bevétele legyen, itt látható a képen:

Belle Delphine egy podcastben arról mesélt korábban, hogy nehéz gyerekkora volt, 14 évesen abbahagyta az iskolát, depresszióval küzdött. 15 éves volt, amikor Londonba költözött egy barátjával, albérletben élt vele, de azt állította, hogy mindig magányos volt. Ez a magányérzet vezette az internet felé, ott hamar befutott bizarr képeivel, erotikus videóival.

A Daily Star kiderítette, mi van most a nővel: egy szexuális tartalmakat kínáló közösségi oldalra költözött, ahol pénzt kér a képekért.