Ez extrém: nem hiszed el, hol szexelt a magyar színésznő

Zavarba ejtő titkokról hullt le a lepel a LifeTv Bréking című műsorában! Fésűs Nelly bevallotta, az extrém helyszíneket sem veti meg, ha egy légyottról van szó.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a felhők felett sikerült eltölteniük pár romantikus percet a partnerükkel. Fésűs Nelly azonban megteheti ezt, ugyanis a LifeTV-n látható Bréking hétfői adásában elárulta, bizony vele előfordult már, hogy egy utasszállító mosdójában estek egymásnak a párjával.

„Nekem még a bakancslistámon van, hogy egy repülőgép mosdójában szexeljek” – kezdte a műsorban Polgár Tünde, ám Fésűs Nelly gyorsan lecsapta a magas labdát. Mint kiderült, a színésznő ezen az élményen már túl van. Bár azt nem árulta el, hogy a történet másik szereplője a férje volt, vagy még korábban történt az eset, de egy jó tanácsot intézett a nézőkhöz, ha esetleg hasonló dolgok foglalkoztatják a fantáziájukat.

„Nekem a Tünde bakancslistája már megvolt. Csináltam repülőgép mosdójában. Ez egy tengerentúli járaton történt. Nyilván szerencsés, ha nem a Budapest – Prága járaton esünk egymásnak. Már pár órája utaztunk, és akkor már éreztem, hogy muszáj megmozgatni magamat. Kimentünk egymás után…” – fogalmazott Nelly, aki a további történéseket a nézők fantáziájára bízta.

Kovács Áron pedig azonnal megjegyezte, hogy ezzel a színésznő egy elit klubhoz csatlakozott, a Mile high clubhoz, itt pedig csak azok lehetnek tiszteletbeli tagok, akik csinálták már repülőn. Áron egyébként hozzátette: ilyen szempontból az ő fantáziáját is foglalkoztatja a repülőgépek mosdója.

Tom Média Archiv sorozat:

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Ez is érdekelhet:

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút 1 rész

Erika Vénusz első pornó filmje és az is kiderül, hogy szeret szopni

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Sebestyén Peti vs Gerencsér Olivér a jet ski Hungaroringjén a Dunaharasztiban lévő szex tavon bóhockodik

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Hirdetés

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!