Jennifer Lawrence kicsit megháborodott örömében az elnökválasztás után

Miután a Trump-univerzumon kívül mindenkinek egyértelműen kiderült, hogy Joe Biden lesz az Egyesült Államok következő elnöke, az ottani celebek világát magával ragadta az euforikus öröm. Ezt onnan tudjuk, hogy a többségük ezt a közösségi médián keresztül jól megfigyelhetően élte meg – jöjjön most ebből egy gyűjtés!

Feltétlenül muszáj Jennifer Lawrence-szel kezdenünk, mert az ő kitörése a leglátványosabb mind közül. A színésznő Boston utcáin szaladgált összevissza.

Eva Longoria azt írta, csatlakozott az utcán lévőkhöz, és boldoggá teszi az öröm, amit lát. Azt írta, most a demokrácia ünnepe van, és ez a buli mindenkinek szól.

Chrissy Teigen egy jóval kevésbé visszafogott módon fejezte kis érzelmeit: férjével, John Legenddel a Fuck Donald Trump című dalra buliztak, mint azt levideózta és feltette Instagramra. A bejegyzésben megjelölte Trump családját is – az ellenszenv ilyen erős megnyilvánulása arra is vezethető vissza, hogy korábban kölcsönösen szidták egymást.

De mint mások felvételeiből kiderül, a gyorsan csatlakoztak egy közös ünnepléshez is.

Jöjjön egy egészen más formátumú vígság: Steve Martin annak örült, hogy visszatért a nyelvtan.

Mindy Kaling pedig annak, hogy olyan alelnököt választottak, akiről azt mondhatja a lányának: úgy néz ki, mint ők. (Bár ezt biztosan ezerszer olvasta már, de ez a reprezentáció fontosságára hívja fel a figyelmet: hogy Kamala Harris személyében egy részben fekete, részben ázsiai származású amerikai nő tölt be korábban példátlanul magas tisztséget, ami sok hasonló emberben ébreszt reményt, mert elhiszik, hogy nekik is megvan erre a lehetőségük.)

Lady Gaga is sírt örömében – ő inkább videós bejegyzésekkel adott hangot és teret érzéseinek. Keresse fel az Instagramját, ha mindre kíváncsi, itt van egy poszt mutatóba.

Reese Witherspoon többek közt arról elmélkedett, milyen nagy nap ez minden nőnek.

Zárjuk sorainkat Kat Denningsszel, aki elmondása szerint napokon keresztül folyamatosan nézte a CNN-t, ahol pont akkor jelentették be a végeredményt, amikor éppen méterárut vásárolt az Etsyn.

Tom Média Archiv sorozat:

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Ez is érdekelhet:

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút 1 rész

Erika Vénusz első pornó filmje és az is kiderül, hogy szeret szopni

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Sebestyén Peti vs Gerencsér Olivér a jet ski Hungaroringjén a Dunaharasztiban lévő szex tavon bóhockodik

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Hirdetés

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!