Katie Holmes eddig nem látott, szexis oldalát mutatja a Vogue címlapján

Az épp nagyon szerelmes Katie Holmes sosem volt az a magamutogatós sztár, és bár ezúttal sem vetkőzött ki önmagából, a tőle megszokottnál jóval bevállalósabb, merészebb fotósorozatot készített az ausztrál Vouge-nak. Combig érő bőrcsizmával, vizes hajjal és kivillanó hassal/combbal.

A világ megváltozott, és új formát öltött. Remélem, jobb emberekké válunk

– például ehhez hasonló magvas gondolatokat mond a 41 éves színésznő a Vogue-ban. Úgy véli, a covid által újrarendezett világ akár még egy békésebb, boldogabb hely is lehet, mint amilyen a világjárvány előtt volt.

Holmes a karanténidőszakot is békésen élte meg, régi és új hobbijainak hódolt, így például hímzett és festett. Emellett az anya-lánya kapcsolat természetes ritmusát hallgatta. Mint azt talán tudja, Holmes 14 éves lányának, Surinak Tom Cruise az édesapja.

Persze a családja azért hiányzott Holmes-nak.

Találkozni a családommal Ohióban több hónapnyi FaceTime-ozás után, olyan volt, mintha karácsony reggel lenne (Amerikában december 25-én reggel, nem pedig szenteste ajándékozzák meg egymást). Anya szemei fényesebben csillogtak, apa kezei erősebbek voltak, az öleléseik pedig sokkal szorosabbak.

Na és hogy miről nem beszélt egyáltalán az interjúban a színésznő? Az új szerelméről!  Ehelyett inkább azt árulta el, hogy mennyire várja már az első havazást, és hogy mennyire ámulatba ejti a természet szépsége.

Tom Média Archiv sorozat:

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Ez is érdekelhet:

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút 1 rész

Erika Vénusz első pornó filmje és az is kiderül, hogy szeret szopni

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Sebestyén Peti vs Gerencsér Olivér a jet ski Hungaroringjén a Dunaharasztiban lévő szex tavon bóhockodik

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Hirdetés

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!