„Korunk egyik legnagyobb betegsége” – Ezért tűnt el a közösségi oldalakról Róka Adri pornósztár

Róka Adrienne aka Cynthia Fox március óta eltűnt a közösségi oldalakról. Most erről kérdeztük őt.

A felnőtfilmes pornósztár üzletasszony szerint korunk betegsége a közösségi média, amely függőséget okoz.

Miért nem aktív a közösségi oldalain?

– Úgy éreztem, túl sok időt töltök ezeken az oldalakon. Szerintem a közösségi média korunk egyik legnagyobb betegsége, ráadásul függőséget is okoz. Ebben a tekintetben olyan, mint az alkohol vagy a drog. Szerettem volna a valós emberi kapcsolatokra és értékekre koncentrálni, ami sikerült is.

Mióta nem osztott meg fotót magáról?

– Márciusban posztoltam utoljára, annak már fél éve. Emlékszem, volt, hogy azért mentem el egy szép helyre, mert tudtam, hogy onnan jó fotót tudok majd megosztani. Akárhol voltam, már az járt a fejemben, milyen képet készítsek, ami jól mutat majd az oldalamon.

Mennyi időt töltött a telefonja nyomkodásával?

– Sokat, napi több órát, akár ötöt is. Most három perc alatt átpörgetek mindent, megnézem, kivel mi van, de már nem érdekel. Sokkal jobban érzem magam, amióta nem vagyok aktív, bár mostanában kacérkodok a gondolattal, hogy visszatérek, de az biztos, hogy sokkal kevesebb időt töltök ott, mint korábban.

Anyagilag nem volt nagy kiesés az eltűnés?

– De az, hiszen a reklámok így teljesen eltűntek. Sokan azt hiszik, ez könnyű pénzkereseti lehetőség, pedig ha az ember igényes, profi munkát végez, akkor az megterhelő. Az sem volt egyszerű, hogy állandó nyomás volt rajtam, hogy mennyi like vagy megosztás van a képeimen. Ha nem volt elég, nem éreztem magam elég jónak, ráadásul ha kimondatlanul is, állandó rivalizálás van az emberek között, hogy kinek van több követője, ki a sikeresebb, nekem pedig elegem lett ebből a világból.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM