Modellgyilkosság: szabadul a Dézit lemészárló páros

Tíz évvel a brutális gyilkosság után még idén elhagyhatja a börtönt a Sz. Dézivel végző T. Adrienn, társa, B. László pedig jövőre szabadulhat, ha kedvező döntés születik.

2008. augusztus 11-én brutális kegyetlenséggel végeztek a 21 éves modellel, Sz. Dézivel. Az akkor 27 esztendős B. László és T. Adrienn drogok hatása alatt állt, elcsalták barátnőjüket, Dézit a fővárosi Westend City Centerből. A B. László fekete Mercedesébe beszálló fiatal nő úgy tudta, hogy az anyósülésen ülő barátnőjével fogják végigtáncolni az estét egy legénybúcsún.

Gyilkosai már az autóban elkezdték késsel szurkálni, majd onnan kirángatva ütötték és rúgták, ahol érték. A halottkém 57 késszúrást és egy torokvágást számolt össze az áldozaton. Adrienn és László tíz napig bujkált, míg végül a rendőrök ütöttek rajtuk egy nyíregyházi panzióban.

A fiatal áldozat modellkedett, sőt még az R-Go zenekar gidaválogatására is jelentkezett. Dézi és Ad­rienn állítólag elválaszthatatlanok voltak, de B. László tönkretette a barátságukat. A véres dráma mögött féltékenység állhatott.

Szabó Dézi a Jet Power Hungary standján a Tom Média pornó vállakozás hostesseként

A Bummm információi szerint T. Adrienn Egerben tölti büntetését, aminek kétharmada idén májusban jár le. Ekkor akár feltételesen szabadlábra is kerülhet. A Balassagyarmaton fogva tartott B. László büntetésének kétharmada jövő novemberben jár le, és őt is feltételesen szabadlábra engedhetik.

Érdekesség, hogy B. László két népszerű közösségi oldalon is fent van, ami – tekintve, hogy a rácsok mögül nem regisztrálhatott volna – igencsak különös. Persze, az is előfordulhat, hogy valaki más regisztrált a nevében. Nehezen elképzelhető azonban, hogy bárki is ezzel szórakozna.

Szabó Dézi a Jet Power Hungary standján a Tom Média pornó vállakozás hostesseként

T. Adriennt három éve felvették a tanárképző szakra. Dr. Kamarás Péter, Adrienn ügyvédje akkor azt mondta, védencének nem lesz könnyű új életet kezdenie, hiszen büntetett előéletű marad. Megkerestük Kamarást, hogy megtudjuk, mi van most a börtönben ülő Adrienn-nel.

– Korábban mindig írt nekem, de már jó ideje nem beszéltünk egymással – mondta a Bummnak a jogász.

 

Be the first to comment

Leave a Reply