Orbán Viktor bejelentése a háborúról: kitette a titkos „Keleti Pajzs 2022” hadművelet térképét

A honvédelmi miniszterrel és katonai parancsnokokkal találkozott ma Orbán Viktor miniszterelnök. A Magyar Honvédség vezetésével az orosz–ukrán konfliktus miatt került sor.

Mint ismert, Oroszország elismerte az Ukrajna keleti részén lévő szakadár területek önállóságát és barátsági szerződést írt alá velük, mely értelmében akár katonai segítséget is nyújthat a rendkívül zavaros, harcoktól terhelt övezetben. A háborúval fenyegető konfliktushelyzetben Magyarországon az a döntés született tegnap, hogy honvédségi erőket vezényelnek az ukrán határra. Ma pedig a katonai vezetőkkel találkozott Orbán Viktor, aki a találkozó után azt mondta:

– A helyzet Oroszország és Ukrajna között továbbra is komoly, sőt, feszült, mindent meg kell tennünk a háború elkerülés érdekében. Magyarországnak ebből a katonai konfliktusból ki kell maradnia mert Magyarország biztonsága a legfontosabb érdek – jelentette ki Orbán Viktor.

(Minden az orosz-ukrán konfliktusról itt.)

Ennek megfelelően szó sem lehet azoknak a baloldali javaslatoknak az elfogadásáról, amelyek katonákat és fegyvereket akarnak küldeni Ukrajnába. Magyarországnak a béke helyreállítására tett nemzetközi erőfeszítésekben kell szerepet vállalnia és közben fel kell készülni a hadseregnek arra, hogy ha a dolgok rosszra fordulnak és menekültek érkeznek – mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy akkor a hadseregnek a rendőrséggel együttműködve képesnek kell lennie ezt a helyzetet kezelni.

– Ma azt a benyomást szereztem, hogy erre képesek vagyunk, Magyarország biztonsága jó kezekben van – mondta a miniszterelnök.

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút a Jet Power Hungary telephelyén!

Tom Médiás csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM