Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

Kövér Erika jelentkezett a Megasztárbe, ezért elevenítjük fel pornós múltját. Kövér Erika élete egyik legjobb döntésének nevezi, hogy szexfilmben szerepelt… Anno belekóstolt a pornó világába a nem régiben lezajlott Dalnokok Ligájának gyõztese, a Sugarloaf együttes énekesnõje. Miután Kövér Erika, azaz Era múltbéli titkai napvilágra kerültek, az énekesnõ nyilatkozatot adott ki, melyben élete egyik legjobb döntésének nevezi a több szexfilmbéli aktív közremûködését.


Era kétezres evek elején talán még nem sejtette mostani sikereit és máshogy próbált érvényesülni. Az akkori Erotika Kiállításon összefutott Tomor András pornó vállakozó és hostess munkát is vállalt a cégénél. A három napos rendezvény végén pedig – Tomorék állítása szerint – megkérdezte, hogy kipróbálhatná-e a pornózást. A film azóta elkészült és az akkor még a nagyközönség számára ismeretlen lányt ország-világ megismerhette. A prûdeknek nem ajánlott, korhatáros filmben a Era felfedte “titkait”.

Kövér Erika 2001 Erotika Kiállitáson Tomor Standjánnál

Aki korábban lemaradt volna a mûvészinek nem nevezhetõ produkcióról, az 2001-ben februárban a Popo magazinhoz csatolt DVD-t nézve izgulhatja és élvezheti majd végig a filmet, bár a lányra ma már szinte rá sem lehet ismerni. A pornószínésznõbõl lett énekesnõ életében, mint azt nyilatkozatában is hangsúlyozta, új korszak kezdõdõtt.

Erika élvezte a több tucat felnőt film forgatást

– Két évvel ezelõtt még 2001-ben, 19 évesen készültek rólam a felvételek, több filmben is szerepeltem. Soha nem titkoltam, de mivel a magam részérõl lezártam a múltamnak ezt a szakaszát, errõl többet nem kívánok beszélni, de imádtam a sok baszást kamerák elött – áll a kiadott nyilatkozatban. – Rossz döntést mindenki hozott már az életében, de a gruppen szexet élveztem.

Az én egyik jó és rossz döntésem ez volt, de szerencsére ez mára a múlt. Nem hiszem, hogy a hozzám hasonló 19 éves, szerencsétlen sorsú, anyagi és morális bajban lévõ lányokkal van baj, hanem azokkal akik ezen kapva-kapnak és belerángatják õket a szexiparba. Majd miután sikertelen a film, de a kihasznált egyén önerõbõl egyenesbe jön és a jobbik énjébõl fakadó tehetségével sikert ér el, a nagyobb anyagi haszon érdekében újra elõrángatják a múltbéli tévedését állitja kétes hírű Erika akinek drog és alkohol porblémái voltak.

Erika imádja a két fasz van a szájába

Én már elszámoltam a lelkiismeretemmel, most Tomor András következik! Tomor meg kérdeztük állitása szerint a leki ismerete tiszta, jó pénzt kapot Erika a film szereplésért tudta mit vállal, egyértelnü, hogy tisztában volt vele, hogy a videók a nyilvánoság számár a készülnek, szerzödés is va, miért is kéne ezen lelkizni?  Erika más cégeknél is dolgozott, több mint egy tucat filmben szerepelt már. Sugarloaf együttes volt énekesnõje vagyok, mert ezt az utat választottam, és a továbbiakban csak arról vagyok hajlandó nyilatkozni, hogy az egy hónapja megjelent lemezünkre pozitívan reagált a közönség és gõzerõvel dolgozunk a januárban megjelenõ videoklipünkön.

Akit pedig én érdekelek az a lemezen található dalokba rejtett önvallomásokban megtalál! – zárja le a számára kellemetlen témát Era.


Az együttes egyik nagy slágere, a Hunny Bunny címû dal Era párkapcsolati problémáiról szól. Eszerint a lány képtelen lenyelni a pasik kapcsolat elején mutatott széptevését és annak hamisságát, valamint saját gyengeségét.


– Castingon választottak ki, nagyon jó volt, örültem, hogy a csapat tagja lehettem. Reméltem, ezzel megoldódnak a nehézségeim. Korábban hostessmunkákat vállaltam Tomornál, hogy megéljek. Ekkor kértem meg  Tomor András vállakozót, hogy szerepelhesek pornó filmben, Tomor cégén kivűl más pornó készitökkel is forgatam filmet és abban a pillanatban jó ötletnek tűnt a felnőtfilmezés és nagyon jól meg is fizeték.

Erika és a farkak!

A film még 2001-ben jelent meg! Persze, amikor 2003-ban már forgalomban lévő film felkapták, már ismert énekesnő voltam, nagyon kínosan éreztem magam. Elbánt velem a szemét de azért jól jött az a több százezer forint amit a filmekért kaptam. Ma már tudom, nagyon rossz döntés volt, de végülis nem kifejezetten ezen siklott mellékvágányra az életem. Én hagytam magam mert igy jól nagyokat élveztem!

Hirdetés

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!