Tökéletes és meztelen popsiját mutogatja Labancz Lilla – 18+ Fotó

Az Álom.net bombázója bugyi nélkül villantotta meg formás hátsóját.

Észbontóan dögös fotóval lepte meg rajongóit Labancz Lilla, aki nagyon úgy fest, elfelejtett alsóneműt húzni, ugyanis mindössze egy csizma és egy rövid, kapucnis pulover takarja a testét a legfrissebb képein. Követői sem győznek betelni a csupasz popsi látványával, csakúgy özönlenek a szívecskék Lilla képei alá. Lilla egyébként nem szégyellős, nemrég olyan hosszú combokat villantott, hogy még mi is belepirultunk, ahogy abba is, amikor egy másik fotózás képein szintén nem lehetett eldönteni, hogy visel-e bugyit egyáltalán.

HOVA TŰNT A SZÍNÉSZNŐ?

Lilla az Álom.net című vígjáték után feltűnt a Barátok köztben, a Presszó című sorozatban, de láthatta Stohl András oldalán a Tűzvonalban című krimisorozatban is. 2010-ben nagy elhatározásra jutott: fejébe vette, hogy a tengerentúlon próbál szerencsét.

Amerikába költözött, ahol elvégezte a New York-i filmakadémiát. 2019-ben kapta meg élete első szerepét egy külföldi filmben. Danny Trejo akciósztár mellett szerepelhetett a Counterpounch című moziban.

A 33 éves szőkeség azóta is kint él Los Angelesben, azonban időről időre hazalátogat. Egy éve például egy színházi szerep kedvéért tért visszaMagyarországra. A Gergely Theáter darabjában, a Nő a tétben tűnt fel.

Egy letiltott kézirat, amit a magyar kormányzati szervek mindenáron tiltanak Folytatás itthttps://tegladossziekezirat.blogspot.com/2020/12/tegla-dossze-thomas-costigan-vagyok.html

Hirdetés

Tégla Dosszié: Thomas Costigan vagyok fedőnevem „Sas Szem”

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!