Tragikus gyerekelhelyezési per: folyamatosan írogatott Cicciolinának a gyermekével végző Katalin

Cicciolinának panaszkodott a gyermekét kegyetlenül meggyilkoló B. Katalin aka szopnék Kati. A két expornós régóta ismerte egymást. Úgy tűnik, Staller Ilona hiába próbálta tartani a lelket az elkeseredett anyában.

Ha megakarod nézni hogyan szopik Kati itt megnézheted:

Kati szopás videója itt!!

Körözés alatt állt Magyarországon az a B. Katalin, aki annak ellenére nem adta át a kétéves Alexet az apának még szeptember 29-én, hogy a bíróság erre kötelezte. Ez a magyar rendőrség közleményéből derült ki.

A nő Olaszországba szökött gyermekével, ahol késsel több helyen megsértette a fiát, majd a holttestét egy pénztéri futószalagon lefotózta, és elküldte az apának.

Noha a bíróság arra kötelezte Katalint, hogy a kétéves fiút adja át az édesapának, ő ehelyett szörnyű tettre szánta el magát

Cicciolina jól ismeri Katalint.

– Régen Olaszországban is dolgozott. Forgatásokon és szórakozóhelyeken. El sem merem hinni, hogy ő szerepel a hírekben. Bízom benne, hogy nem róla van szó – szörnyülködött Staller Ilona, aki régóta tudott arról, hogy milyen problémák gyötrik Katalint.

– Folyamatosan írogatott nekem a Messengeren. Többek között arról, hogy az apa el akarja venni tőle a kisfiát. Nagyon sajnálom szegény csöppséget, mert ő egy ártatlan kisfiú volt, aki nem tehetett semmiről. Próbáltam Katit meggyőzni, hogy egyezzen meg a volt párjával, de úgy tűnik, hiába – fejezte be Cicciolina.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM