„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Könyvet írt az életéről és a karrierjéről a 21. század egyik legsikeresebb, Budapesten élő pornósa. A Gina Gerson művésznéven futó Valentina már kisvárosi lányként hamar elhatározta, hogy felnőttként sikeres élete lesz – ezt a hírnevet pedig az erotikus filmipar hozta meg számára.

Az orosz Valentina Dzherson diákként kóstolt bele a szórakoztatóiparba, majd nem sokkal később Budapestre költözött és itt indította be pornós karrierjét. A „Siker a szexualitáson és a belső erőn keresztül” című könyvében rávilágít, hogyan használta ki a benne rejlő erőt, hogy világhírnévre tegyen szert.

EGY OROSZORSZÁGI KISVÁROSBAN SZÜLETETT 1991-BEN, KORÁN MEGTANULTA LEKÜZDENI AZ ELÉ TÁRULÓ KIHÍVÁSOKAT. AZ ELSZÁNT FIATAL LÁNY TUDTA, HOGY SIKERRE HIVATOTT, ÁM HIÁBA VETTÉL FEL AZ ORSZÁG EGYIK LEGRANGOSABB ISKOLÁJÁBA, AHOL A JÖVŐ DIPLOMATÁIT KÉPEZTÉK, INKÁBB ÚGY DÖNTÖTT, IDEGEN NYELVEKET TANUL– idézi az életrajzi könyvet a DailyStar.

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Imád a férje előtt másokkal szexelni Krisztina – magyar pornós házaspár rántja le a leplet a szakmáról

Piaci rés – pornóval reklámozza magát a divatmárka

Életében először tűnt igazán boldognak a pornós, következő éjszaka álmában meghalt

A biográfia hozzáteszi, miközben tanult, elkezdett a szórakoztatóiparban dolgozni, majd elhagyta szülőhazáját és Magyarországra költözött, ahol beindította pornós karrierjét. A világ számára Gina Gerson néven vált ismertté, és most a 21. század egyik legsikeresebb felnőtt filmese.

A KÖNYV VALENTINA ÉLETE MELLETT AZT IS BEMUTATJA, HOGY ÉPÍTETTE FEL SIKERES VÁLLALKOZÁSÁT

„Felfedi az olvasók számára, hogyan fedezzék fel a bennük rejlő erőt, és lépjék meg a szükséges lépcsőfokokat álmaik és egy sikeres, boldog élet eléréséhez” – olvasható a könyvben.

Hozzáteszi: VALENTINÁNAK A SZEXUALITÁS A LEGNAGYOBB EREJE, ÉS BEMUTATJA, MILYEN HIHETETLEN EREDMÉNYEKET LEHET ELÉRNI, HA VALAKI FELISMERI ÉS KIAKNÁZZA A BENNE LÉVŐ ENERGIÁTA lány úgy gondolja, neki is ez a bizonyos „szuperhatalma” segített a céljai elérésben.

„Senkinek nem lehet hatalma feletted, ha hatalmad van magad felett” – üzeni az olvasóknak Velantina.

Hirdetés

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!