Az szép tinilánynak is volt egy Első alkalom

A történet egy görbe péntek este kezdődött néhány feles után amikor hazaérkeztem és az ágyban elkezdtem fantáziálni. A mindennapjaim heteróként élem viszont mindig is tudtam, hogy vannak biszexuális vágyaim aminek soha nem adtam teret. A fantáziálgatás közben már ágaskodni kezdett a férfiasságom amit bevallok nektek nemtúl méretes hosszuságra viszont vastag és kőkemény. Időközben regisztráltam egy kizárólag férfiaknak szóló oldalra ahol azonnal elkezdtek özönleni az üzenetek és fotók más férfiak farkáról.

Egy letiltott kézirat, amit a magyar kormányzati szervek mindenáron tiltanak Folytatás itthttps://tegladossziekezirat.blogspot.com/2020/12/tegla-dossze-thomas-costigan-vagyok.html

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Elkezdtem játszadozni magammal nézegetve a képeket amiket küldtek és egyszer csak azon kaptam magam, hogy egy ezer idegennek mesélek a vágyaimról, hogy mit szeretnék kiprobálni. A fantáziám fő részét az képezte, hogy érezzek a számban egy lüktető kőkemény férfi nemi szervet, a viszonzás csak bónusz lett volna a részéről mert tudtam, hogy úgyis olyan izgalmi állapotba kerülnék már csak a látványtól, hogy hamar elveszíteném az önkontrollt és mindent össze-vissza spriccelnék. Kissé elkalandoztam de folytatnám ott a történetet, hogy a beszélgető partnerem meghívott magához még aznap estére mellékelve egy képet a hatalmas szerszámjáról. A néhány felesnek és annak, hogy már nagyon felvoltam izgulva belementem a dologba és megbeszéltük, hogy elkészülök és indulok.

Így is történt minden a terv szerint alakult sikerült megtalálnom a lakást. Ajtót nyitott egy magas vékony velem körülbelül egykorú fiatal férfi. Behívott a szobába én meg feszengve üldögéltem a kanapé szélén, ő mellém ült, probáltam oldani a hangulatot és megismételtem az interneten megbeszélteket, hogy nekem ez az első ilyen típusú kalandom és úgy érzem magam annyira idegesen mint amikor a szüzességemet vesztettem el. Kezébe vette az irányitást levetkőzött alsónadrágra és kérte, hogy énis cselekedjek hasonló képpen viszont az alsónadrág maradjon.

Visszaülltem egy szál alsónadrágba a kanapéra, megragadta a kezem és egy mozdulattal rárakta a kezem a farkára és elkezdtem nadrágon keresztül simogatni. Éreztem, hogy a szerszámja még nyugalmi állapotban is hosszabb mint az enyém kőkeményen. Ő is hasonló módon elkezdett simogatni odalent aminek másodpercek alatt meglett a hatása. Lassan éreztem, hogy nekem is sikerül beléje életet lehelnem és már alig fért az alsónadrágjában, kicsit le is tolta azt én meg idegességemben rámarkoltam és egy elég hirtelen mozdulattal hátra húztam a makkjáról a bőrt aminek szemmel láthatóan nem örült mert kissé fájt neki. Ezért kiss hátra húzodott letolta az alsónadrágját és le térdelt elém, lehúzta nekem is és nagyon finoman elkezdte nyaldosni a nyelvével a makkom amin már kezdett gyöngyözni az előválladék. Kértem, hogy hagyja abba mert ha így folytatjuk akkor nagyon gyors vége lesz ennek és én legjobban akkor kivánom a dolgot hogyha énis izgalmi állapotba vagyok.

Így is történt hátradölt az ágyon én meg letérdepeltem a lába közé, csak itt tudatosúlt bennem, hogy mekkora óriással is van dolgom nekem. Közelebb hajóltam a makkjához, itt már az járt a fejemben, hogy innen nincs vissza út már. Probáltam utánozni a finom mozdulatait viszont egy két nyelv érintés után megnövekedett az étvágyam és gyorsan eltüntettem az egész makkját a számban. Felfoghatatlan érzés volt érezni a hatalmas lüktető farkát a számban majd szétrobbant az én makkom a keménységtől éreztem miközben simogattam a kezemmel.

Folytattam a szopást egyre nagyobb kedvvel és egyre bátrabban amit ő kisebb sóhajokkal és nyögésekkel nyugtázott és a számban is kezdtem érezni a mámorító sós előválladékot amitől mégjobban beindultam. Közben szóltam, nemvagyok felkészülve arra, hogy a számba élvezzen így megkérem szóljon előtte de megnyugtatott, hogy még nem áll készen a tüzijátékra. Egy idő után átvette az irányítást, a kezét a fejemre rakta kicsit lejebb nyomta a farkát a számban és elkezdte ritmusra mozgatni. Furcsa érzés volt, hogy nem én irányítok de hamar megtette a hatását és mondta, hogy nemsokára elmegy. Kivette az óriás faszát a számból és elkezdte verni. Egy ötlettől vezérelve felpattantam és feltérdeltem az ágyra a lába közé és az ágaskodó farkam makkját odaraktam az ővéhez és elkezdtem hozzá súrólni.

Ő is tetszését fejezte ki de megkért, hogy én álljak le ha érzem a véget mert szeretné ha a szájába engedném a nedveim. Így is tettem nehéz volt visszatartani már csak térdeltem ott és tartottam nem mertem egy felet se húzni rajta mert ott helybe spricceltem volna. Szerencsére sokat nem kellett várjak mert a nyögések szaporodtak és egy hatalmasat élvezett a mellkasára de talán még az álla is kapott belőle.

Ő fekvő helyzetbe maradt és megkért, hogy nyugodtan kússzak feljebb és rakjam a szájába. Nem kellett kétszer mondja, felkúsztam és akkora már a nedves makkom amit el lepett az előválladékom beraktam a meleg szájába. Körülbelül harminc másodperc múlva de lehet az csak tizenöt volt éreztem, hogy itt a vég és lüktetni kezdett a farkam a szájában. Addig ameddig az utolsó csepp nedvemet is össze nem gyüjtötte nem engedte ki a szájából a végén pedig egy gyözedelmes vigyorral a száján megmutatta nekem is, hogy milyen sok meleg ondót sikerült a szájába spricceljek. Aztán egy határozott nyeléssel az egészet eltüntette.

Azok után gyorsan felöltöztem és kissé szégyenkezve de nagyon kielégülve távoztam a tett helyszínéről.

A történet szórol szóra igaz. Azóta sem sikerült megismételnem a dolgot de tudom, hogy szeretném ha lenne a jövőben ilyenben részem.

Amiközben leírtam ezeket a sorokat és felidéztem a történteket a farkam megint kökeményre duzzadt szóval elvonúlok egy kis időre most 😉

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!