Boróka Balls szűzen ment pornózni

Boróka Balls, aki féltékeny típus, idén Magyar Pornó Oszkárt nyert. Pedig csak másfél éve van a szakmában. Előtte nem is szexelt.
Nézd meg:

Boróka Ballsszal, aki az idei Pornó Oszkár év felfedezettje, egy waspos pornófilmforgatáson találkoztunk. A 19 éves pornós kedvünkért ugrott be a francia produkció helyszínéül szolgáló belvárosi lakásba, ahol sűrű nyögések és vakuvillogás közepette mesélt szűzessége elvesztéséről, Monique Covet-ről és a kínzó féltékenységről.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

“Mondtam, hogy jó, legyen pornó, de még szűz vagyok.”

Boróka másfél éve csöppent a szakmába, még szűzen és ártatlanul. Mint korábban megírtuk, épp egy szórakozóhelyen bulizott, mikor az X-clusive modellügynökség embere behívta egy beszélgetésre. Kezdetben “a rendes munkák, szóval a szoftosabbak” érdekelték volna, hiszen idegenkedett a pornótól. Mint mindenki. De aztán megnézett egy-két forgatást, beszélt a színészekkel, és megváltozott a véleménye.

Miután a pornó felkeltette érdeklődését, már csak egy akadályt kellett legyőznie. A beavatást. “Úgy él a köztudatban, hogy egy film forgatásán vesztettem el a szüzességemet, de ez nem igaz. Egy producer volt, aki beavatott. Nem bántam meg. Sőt. Sokan azt mondják, az első szerelmükkel akarják elveszteni. Szóval nagy jelentőséget tulajdonítanak neki. Én nem így voltam ezzel. Úgy gondoltam, jó, ha tapasztaltabb az illető, hiszen fontos, hogy az első élmény jó legyen. Ha rossz a tapasztalat, hiába szeretem a páromat, elveheti a kedvemet a szextől, vagy gátlásos leszek.” Szerencsénkre nem így történt.

Kezdeti félelmei ellenére Boróka rájött, hogy a pornóiparban mindenki szervezetten és biztonságosan (papírokkal felszerelkezve) dolgozik, minden ellenőrzött, és az ember a pénzét is megkapja. A pornósok ráadásul közvetlenek és kedvesek, így a hangulat családias.

Aranyszobor magyar módra

A pornós egyik célkitűzése mikor belekezdett az iparba az volt, hogy egyszer megnyerje a Magyar Pornó Oszkárt. “El sem hittem, hogy ez valaha meg fog történni”. Pedig előbb egy európai év felfedezettje díjat is kapott. Bár a csütörtöki pornó díjátadó nem egészen úgy sikerült, ahogyan azt megálmodta, a díjnak mégis örül, de kevésbé volt meglepett, mint Brüsszel után. Itt legalább tudta, hogy jelölték. Hogy miért őt választották? Talán mert szimpatikusabb és különlegesebb mint a másik két jelölt, Yasmine Gold és Virginia.

Nézd meg:

Mikor megemlítettük, hogy feszültnek tűnt a díjkiosztó végén, elmondta, hogy nem ideges volt, hanem zavarta, hogy ilyen kevesen voltak; ráadásul a hangulat se volt túl jó. Már előre eltervezte, mit fog mondani, ha elnyeri a szobrot, de nem számított rá, hogy ő lesz az első díjazott. Így mikor “kiabáltak, hogy hol vagyok, én felmentem és teljesen mást mondtam, mint amit szerettem volna.” Hogy mi volt a baj a ceremóniával? Kicsit szervezetlennek tűnt. Boróka pasija és menedzsere, Ricardo sem tűnt elégedettnek. Szerinte a rendezvény magyaros volt. Színvonalproblémákkal.

Monique, az igazi pornósztár

A fiatal lánynak példaképe ugyan nincs, de a szakmából leginkább Monique Covet-t tiszteli. Mindig is úgy tekintett rá, mint egy igazi pornósztárra. Ráadásul ahogy jobban megismerte, rájött, hogy emberileg is nagyon értékes.

Nézd meg:

A pornó és a zöldszemű szörny

Pasijával, aki Boróka első komoly barátja, már több mint egy éve vannak együtt. Kapcsolatuk elég viharos, de szeretik egymást. Az alapvető nehézséget az okozza, hogy egyrészt a kor-, másrészt a szakmai tapasztalatból fakadó különbségek miatt sok kérdéshez máshogy állnak hozzá.

Nézze meg képeinket!

“Ebben a szakmában nagyon nehéz ezeket a dolgokat összeegyeztetni, sokat kell harcolni saját magunkkal és a másikkal is, hogy együtt tudjunk maradni. Nekem teljesen más a lelkivilágom, így 19 évesen, mint annak, aki már hosszú évek óta ebben él. Máshogy dolgozzuk fel, máshogy kezeljük a dolgokat.”

A beszélgetésből úgy tűnt, a féltékenység a kulcskérdés. Boróka elmondta, hogy számára az ideális pasi magabiztosságot, férfiasságot sugároz, az ember biztonságban és nőnek érzi magát mellette. Fontos, hogy értelmes legyen és jó emberismerő, ráadásul nagyon szeresse. Ami viszont rossz, “ha a férfi nem bír hűséges lenni egy nőhöz, ha nem bír egy nőt szeretni.” Ő bevallottan féltékeny típus. Nagyon. Féltékenységét nyíltan ki is fejezi. De, mint mondta: “nagyon szeretnék leszokni róla.”

Nézd meg:

Úgy tűnt, pasija is szeretné. Mikor Borókával befejeztük az interjút, nyomban megkérdezte, beszélgettünk-e a megcsalásról. Itt tekintetük egymásba fonódott. Villantak a szemek. Boróka arckifejezése megváltozott, és kiment egy kicsit a teraszra. pasija közben elmondta, hogy ezen a témán van mit dolgoznia a lánynak. A pornószínésznők általában elvárják, hogy senkivel se csalja meg őket partnerük. Pedig ők egész nap ezt csinálják. Persze az csak munka.

Hogy pasija féltékeny-e? Nem az. Már túl sokat volt ebben a szakmában. Boróka szerint viszont az. Csak máshogy fejezi ki.

Tom Média Archiv sorozat:

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Ez is érdekelhet:

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút 1 rész

Erika Vénusz első pornó filmje és az is kiderül, hogy szeret szopni

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Hirdetés

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!