Csobot Adél és hollywoodi hasonmása: a pornószínésznővel össze is keverték az Instagramon

Csobot Adél a rajongók szerint egy az egyben úgy néz ki, mint a pornó filmek sztárja, Little Caprice

Vannak, akik képesek akár milliókat áldozni különböző szépészeti beavatkozásokra csak azért, hogy egy világsztárra hasonlítsanak. Rengetegen vágynak olyan telt ajkakra, mint Angelina Jolie-é, de Jennifer Lopez kerek fenekére is sokan irigyek. Mások az anyatermészetnek köszönhetően néznek ki úgy, mint egy hollywoodi híresség.

Csobot Adélt extravagáns stílusáért imádják a rajongói, az RTL Klub Álarcos énekesében is sorra olyan ruhákat vonultat fel, mint amilyeneket zenei díjátadókon szoktunk látni. Nem csak az ragadta meg sokak figyelmét, hogy úgy öltözködik, mint a filmcsillagok, egyikőjükre meglehetősen emlékezteti is őket.

Csobot Adél és Little Caprice

Noha tíz év köztük a korkülönbség, a sztáranyuka megszólalásig hasonlít pornó világ üdvöskéjére, a felnőtfilmes sorozatból ismert, Little Capricce. Ha egymás mellé tesszük a fotóikat, valóban feltűnő, hogy szájuk vonala és fejformájuk szinte megegyezik, valamint az is erősíti az összhatást, hogy mindketten barna hajúak és szeműek.

Az Instagramon össze is keverték őket. Követői közül volt, aki azt hitte, véletlenül rossz fiókot nyitott meg, amikor meglátta kedvencét ugyanolyan színes szemüvegben, mint amelyet a sorozatsztáron is lehetett látni korábban.

„Miért hittem hirtelen azt, hogy az ismert pornó sztár vagy?” – kérdezte értetlenkedve egy hozzászóló, akihez többen is csatlakoztak.

Nemcsak megjelenésükben tükrözik egymást, pornó sztár interjúi alapján személyiségükben sem különböznek annyira. Mindketten végtelenül pozitívak, imádnak énekelni, és folyton mosolyognak.

A ruhatáruk is szinte azonos, gardróbjukban a legutolsó trendeknek megfelelő laza darabok lógnak, de az extravagáns, vagány holmiktól sem riadnak vissza.

Magyar színésznők és világsztár hasonmásuk

Ha szétnézünk a hollywoodi sztárok világában, bizony könnyűszerrel meg lehet találni a magyar ikerpárjukat. Képes összeállításunkban megnézheted a kísérteties hasonlóságot hat hazai sztárunk és világsztár ikertornyaik között.

Tom Média Archiv sorozat:

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Ez is érdekelhet:

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút 1 rész

Erika Vénusz első pornó filmje és az is kiderül, hogy szeret szopni

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Sebestyén Peti vs Gerencsér Olivér a jet ski Hungaroringjén a Dunaharasztiban lévő szex tavon bóhockodik

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Hirdetés

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!