Elege lett az egyházból, visszament pornózni a lelkésznő

Nadia Hilton tíz éven pornózott, aztán megtalálta Istent, és lelkész lett belőle. Most szeretne újra önmaga lenni.

Nadia Hilton visszatért. Az egykori pornósztár, aki megtért Istenhez, majd lelkész lett belőle, ismét kamerák előtt vetkőzik – írja a Syracuse című amerikai hírportál.

Nem vagyok többé tagja egyetlen vallási csoportnak sem. Úgy döntöttem, visszalépek, miután láttam, mennyire ítélkezők a templomjáró emberek

– mondta el egy interjúban Crystal DiGregorio, aki korábban Nadia Hilton művésznéven tíz éven át pornózott.

Hilton, a karrierje során több mint száz pornófilmet forgatott, és évente mintegy 300 ezer dollárt (valamivel több, mint 90 millió forintot) keresett. A felnőttfilmes szakmát 2015-ben hagyta ott, miután összejött David Bassette prédikátorral. Miután összeházasodtak, a New York államban fekvő Fultonban telepedtek le, ahol mindketten lelkészként szolgáltak.

DiGregorio és Bassette házassága azonban nem volt tartós. A nő azóta újra férjhez ment és anya lett. Most pedig úgy döntött, hogy visszatér a pornóiparhoz. Elővette régi, ismert művésznevét, és regisztrált az OnlyFans-re, ahol pénzért oszt meg magáról szexuális tartalmakat a követőivel.

Hilton azt mondja, nem fog már más színészekkel jeleneteket forgatni, és nem fogja elkötelezni magát pornóügynökségeknek, de tisztában van vele, hogy ez ugyanúgy pornó, mint az, amit korábban csinált. Tudja, hogy rengeteg kritikát kap majd, amiért keresztényként ilyesmivel keres pénzt, de nem érdekli mások véleménye. Csak az fontos számára, hogy a férje támogatja, és hogy újra önmaga lehet.

Azt mondja, egy kicsit aggódik, hogy mi lesz, ha jelenleg négyhónapos lánya, Oliviafelnőttként megtudja majd, hogy mivel foglalkozott az anyja, de azt mondja, mindent megtesz azért, hogy Oliviának ne kelljen olyan dolgokon keresztülmennie gyerekkorában, amilyeneken ő keresztül ment, és amik miatt végül pornózni kezdett.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM