Elképesztő összegeket keres a 24 éves lány mellei fotóztatásával – 18+

A 24 éves manchesteri Beth Spiby korábban raktárosként, majd gyorséttermi eladóként dolgozott, de hiába vállalt folyamatosan túlórákat, a hónap végére pénztárcája rendre kiürült.

Ekkor határozta el, hogy új bevételi forrás után néz. Másodállás keresés közben rátalált egy olyan fényképmegosztó oldalra, ahol

A KÖVETŐK FIZETNEK AZÉRT, HOGY MEGNÉZHESSÉK A FELTÖLTÖTT SZEXI, PIKÁNS FOTÓKAT.

Spiby bízva abban, hogy egy kevés pénzt össze tud szedni a fényképeivel, 2016-ban regisztrált az oldalra.

Legnagyobb meglepetésére fotói annyira népszerűek lettek, hogy

EGY HÉT ALATT 1000 FONTOT KERESETT VELÜK.

Rajongótáborának gyarapodásával pedig ez az szám is egyre csak nőtt. Jelenleg 13 millióan követik, aminek köszönhetően évente 46 millió forintnyi összeget keres, így már főállásban modelldeik.

– EGYÁLTALÁN NEM ZAVART, HOGY A MEZTELENÜL KELL A KAMERÁK ELÉ ÁLLNOM, VÉS HOGY A MELLEIMET FOTÓZZÁK.Azonnal éreztem, hogy erre a munkára születtem – mondta a mára milliomossá vált fiatal lány.

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Karanténban pina készités házilag!

<

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!