Előkerült az egykori pornós, Michelle Wild érettségi tablóképe

Vad Kati, miután visszavonult a pornószakmából, és forgatott egy ideig a Jóban Rosszban-nal, a médiának is hátat fordított, nem haknizott celebes tévéműsorokban sem, talkshow-ban, főzős realityben és dzsungeles-utazós valóságshow-ban sem láthattuk.

Tavaly tűnt fel hosszabb szünet után, Csoma Sándor Casting című kisjátékfilmjében bukkant fel az egykori pornósztár, ő kapta a négy főszerep egyikét. Nagyon messzire nem ment a szakmától, egy pornóproducer asszisztensét alakította, itt megnézheti, hogyan.

Korábban 2005-ben hosszabban szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban. “Szerepem szerint munkára jelentkezek a sorozatban, de nekem is, mint a többi Jóban Rosszban karakternek, lesz valami titkom, amit a múltamból hozok, és amit megpróbálok minél tovább megőrizni” – nyilatkozta az egykori Michelle Wild, aki nem félt attól, hogy a pornós múltja miatt támadások érik.

“Az egy lezárt időszak az életemben, és utólag is köszönöm a sajtónak, hogy emberségesen bánt velem akkor is. Nem volt ellenséges, nem akart lejáratni. De ismétlem, ezt a korszakot rég lezártam, családot alapítottam, kisbabám született, élem a családanyák boldog életét” – tette hozzá még 2005-ben.

Alább az érettségi tablókép:

Ha lapoz egyet, mutatjuk, milyen volt akcióban!

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM