Erotikus modell fizette ki egy rákos kamaszfiú kezelését

A legjobban kereső mexikói OnlyFans-modell kedveskedni szeretett volna a rajongóinak, ezért kitalálta, hogy kifizeti egy szerencsés zsírleszívását. Nem sokkal később azonban kapott egy üzenetet, ezért változtatott a tervein.

Archiv sorozat:

Ez a pornós hír is érdekelheti:
Ez a hír is érdekelhet

Karely Ruiznak több mint négymillió követője van az Instagramon, és az előfizetéses, leggyakrabban erotikus tartalmak megosztására használt OnlyFansen is népes rajongótábora van. A 21 éves nő nemrég kitalálta, hogy egyik szerencsés rajongóját meglepi egy zsírleszívással, de aztán kapott egy kétségbeesett üzenetet – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Egy Sebastian Herrera nevű, 17 éves fiú anyja azt írta a modellnek, ő nem akar zsírleszívást, de nagyon hálás lenne, ha Ruiz segítene neki kifizetni a rákkal küzdő fia kezelését. Néhány nappal később Ruiz egy Herrerával közös fotót osztott meg. A modell nem csak a fiú kezelését fizette ki, de két videojátékkonzolt is vitt neki ajándékba.

A hozzászólások között Ruizt többen támadták azzal, hogy csak népszerűséghajhászásból segít, a modell azonban visszautasította a vádakat. Azt mondja, nincs szüksége ilyesmire ahhoz, hogy reflektorfénybe kerüljön, amit tett, azt szívből tette. Hozzátette: arra született, hogy adjon, a bevételei nyolcvan százalékából eddig is szegénysorsú szüleit támogatta.

Volt olyan kommentelő is, aki úgy gondolta, megpróbálja megragadni a pillanatot: 3 ezer dollárt (kb. 1,1 millió forintot) kért Ruiztól, hogy kifizethesse a tandíját.

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút a Jet Power Hungary telephelyén!

Tom Médiás csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM