Expornóst jelöltek az utánpótlás-bizottság elnökének a Magyar Tenisz Szövetségben

Selmeci Petrát jelölte a versenysport és az utánpótlás-bizottság elnöki posztjára a Magyar Tenisz Szövetség. Mostantól ő felel a tehetséges gyerekek gondozásáért a szervezetben – írja  a Blikk. A bulvárlap szerint a 37 éves szakember játékosként ugyan nem futott be jelentős karriert, de visszavonulása óta fiatalokkal is foglalkozik. Már az előző elnökség idején, 2020 márciusában tagja lett a szövetség szakmai döntéshozó csoportjának, szeptemberben pedig az új vezetőség utánpótlásfőnökké nevezte ki.

 

Selmeci Petra kinevezésétől nem volt mindenki elragadtatva, az utánpótlás-bizottság leendő elnökéről ugyanis közismert, hogy pornófilmekben szerepelt, a Blikk 11 olyan alkotást számolt össze, amelyben feltűnt 2001 és 2005 között. Egy neve elhallgatását kérő edző szerint viszont teniszvilágban már régóta tudni lehetett múltjának erről a részéről, és

EGYÉRTELMŰ, HOGY A GYEREKEKHEZ NAGYON JÓL ÉRT, EDZŐKÉNT IS HELYTÁLL.

Korábban ezzel összhangban nyilatkozott a szervezet is. „Selmeci Petra hosszú ideje meghatározó és elismert szakembere a magyar teniszéletnek, nem véletlen, hogy a Magyar Tenisz szövetség korábbi vezetésének munkáját is segítette, és a mostani érában is számítunk a szakértelmére. A szövetség feladata a sportág képviselete, magánéleti kérdésekkel eddig sem foglalkoztunk és ez a jövőben is így lesz” – hangzik az erről szóló szövetségi közlemény. Maga Selmeci Petra elzárkózott a nyilatkozattól az ügyben.

A Magyar Tenisz Szövetség elnöke 2020. július 27. óta Lázár János fideszes országgyűlési képviselő,  a Miniszterelnökség volt vezetője. Az előző, a szintén fideszes Szűcs Lajos elnökletével működő szövetségi vezetés májusban lemondott egy 3,53 milliárd forintos hiány miatt. Lázár János augusztus közepén büntetőfeljelentést tett Richter Attila volt főtitkár ellen, aki a gyanúja szerint elnökségi határozat, fedezet és helyszín nélkül kötött szerződést a WTA 250-es torna magyarországi megrendezésére, az Orbán-kormány pedig egy augusztus végi döntéssel 2,5 milliárd forintos mentőövet dobott a szövetségnek.

A versenysport és utánpótlás bizottság elnöki posztját Selmeci Petra (37) kapta meg, akiről viszont kiderült, hogy korábban „belekóstolt” a pornószakmába, ami finoman fogalmazva is kínos az ő posztján… Selmeci nem futott be jelentős karriert játékosként, visszavonulása után fiatalokkal is foglalkozott, foglalkozik. Már az előző elnökség idején, idén márciusban tagja lett a szakmai döntéshozó csoportnak, majd idén szeptemberben az új sportági vezetőség utánpótlásfőnökké nevezte ki. Ám ennek nem mindenki örült, akadt, aki felháborodva kereste a Blikket, felvetve, vajon erkölcsileg mennyire elfogadható, hogy egy korábbi pornófilmes felügyeli a hazai utánpótlást.

(A legfrissebb hírek itt)

Az interneten rákeresve valóban kiderül, hogy a „másik szakmában” is rendelkezik tapasztalattal Selmeci. 2001-2005 között volt aktív a pornóvilágban, többször Tiffany Rouge néven forgatott: karrierje elején nem csinált titkot belőle videóiban, hogy profi játékosból lovagolt át a korhatáros alkotások világába. A legnagyobb filmes adatbázis szerint legalább 11 filmben tűnt fel.

Hirdetés

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!