Furcsa okból nem ismerkedhet a neten a szingli pornószínésznő

Jessica Drake elpanaszolta, mi az oka.

Jessica Drake fenn van olyan oldalon, mint az OnlyFans, ahol sokan pénzért árulják videóikat és képeiket, és a Twitteren is népszerű, 840 ezren követik. Ennek ellenére néha magányos, nincs partnere, új kapcsolatot szeretne, csak éppne nem tud felmenni a randizós oldalakra, írta a Daily Star. Hogy miért?

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

“Az a problémám a randizós-párkeresős applikációkkal, hogy többször letiltottak, mert az hiszik, higy csak eljátszom azt, hogy én vagyok. Én erre mindig tiltakozom, hogy nem vagyok csaló, tényleg én szeretnék itt ismerkedni, de több alkalommal kidobtak, mert nem hitték el, hogy én vagyok” – panaszolta. Ez persze azért lehetett, mert sokan élnek vissza hírességek, sztárok, celebek képeivel, az ő adataikkal próbálnak regisztrálni, hátha összejön valami internetes kaland. Olyanok is akadnak, nem kis számban, akik pénzt próbálnak kicsalni másokból azzal, hogy ismert embernek adják ki magukat.

Jessica Drake már kétszer volt házas, de mindkét alkalommal a pornóiparból választott magának párt.