Nagybácsi tanítja az unokahúgát

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Ted bácsi!” – kiáltott fel Kriszti üdvözlésként, a férfihoz szaladt és a nyakába ugrott. Eléggé meglepte hogy az iskolából hazaérkezve a nagybátyját a konyhaasztalnál ülve, papírokkal körbevéve találta a lakásban.
Hat hét telt el a nagy hóvihar óta, azóta a különleges nap óta, amikor Ted bevezette az unokahúgát a szex különleges világába. A korai tavasz már a levegőben volt, a melegedő napsugarak megolvasztották a havat az udvarban, kis apró foltokká zsugorítva azokat. És ahogy a tavasz közeledtével a meleg napos időszakok egyre sűrűbbé váltak, a serdülőkorú lány testében a sóvárgások és a vágyak egyre erősödtek. A két szexpartnere még mindig az öccse és a barátnője Carrie volt, és elegendőnek bizonyultak egy ideig a szexuális éhsége csillapítására, meg azokhoz a csodálatos kielégülésekhez.
De később elkezdett egyre több és újabb élményekre vágyni.
A kéjsóvár tini lány nem tudott sokáig csüngeni a férfi nyakában, mert a lakás ajtóban megjelent az öccse és az anyja egy csomó bevásárló szatyorral. A lány anyját nem lepte meg a bátyja látványa, Kriszti rájött, hogy a nagybátyja minden alkalommal előre odaszól az anyjának, ha átutazóban megszáll náluk. Mindig megkérdezte hogy megszállhat-e náluk, amíg a városban tartózkodik és Becky mindig azonnal beleegyezett.
Vacsora után Ted bácsinak egy jó ötlete támadt az esti szórakozással kapcsolatban. Azt javasolta, hogy mindenki öltözzön fel szexisen és nézzenek meg közösen egy szokatlan videót, amit éppen akkor kapott az egyik barátjától.
Mindenki jó ötletnek tartotta a javaslatot és eltűnt a saját szobájába, hogy felvegyen valami vonzó ruhát. A két tini fiatal ért vissza elsőnek a nappaliba. Kriszti egy selymes vékony pántú sötétvörös felsőt vett fel azzal a rövidnadrággal, amit a nagybátyja vett neki a vihar idején. A nadrágnak volt egy különlegessége: a lábai között ki lehetett gombolni. Az öccse nem vett fel semmi különöset, csak egy sportnadrágot alsónadrág nélkül. Ahogy a fürdőszobában állva figyelte az átöltöző nővérét, a fasza megmerevedett, felállt és a laza nadrágban hatalmas dudort formált. Ahogy a fiú mozgott, az elszabadult fasza ide-oda mozgott a nadrág elején, nagyon szexis látványt nyújtva.
A két fiatal kispárnák és plédek segítségével egy kényelmes helyet alakított ki a nappali közepén, a padlón. Ahogy készen lettek, Ted is bement a szobába. Egy nagyon rövid sötét, japán stílusú köntöst viselt, egy fekete pánttal átkötve. A köntös alja éppen csak elfedte a férfi fenekét, de nem tudta elrejteni a vastag kemény rúdját, amely kikandikált a köntös alól. Ted láthatóan figyelemre sem méltatta a tényt, hogy a férfiassága mereven kiáll a köntös nyílásából, és kissé előre-hátra leng, ahogy végigsétál a szobán.
Krisztinek a torkán akadt a lélegzete, amint a figyelme teljesen a takarókat és párnákat igazgató férfi hatalmas és gyönyörű farkára tapadt. Erik nem találta a látványt izgatónak, de bizonyos mértékben irigy volt a férfi méretére.
Végül Becky, a gyerekek anyja is csatlakozott a társasághoz, mind Krisztinek, mind Eriknek a meglepetéstől elakadt a lélegzete, amint meglátták anyjuk erotikus öltözetét. A nő egy csipkés felsőt viselt, mely szorosan a felsőtestéhez simult. Az öltözékében a meglepő dolog, a csipkés felsőn lévő két nagy nyílás volt, amely lehetővé tette hogy a két melle csupaszon és fedetlenül kiálljon. Az ehhez illő bugyi mindössze két kis háromszögű anyagból állt, melyeket vékony zsinórok kötöttek össze a nő dereka oldalán. Ez alkotta a nő teljes szexis ruházatát.
“Istenem, anya, ez olyan… ” – mondta Erik.
“Mi a baj, sohasem gondoltál rá, hogy az anyádnak is tetszenek a szexi ruhák? Ezt például pont Ted vette nekem egy pár évvel ezelőtt, de soha nem volt alkalmam felvenni. Legalábbis eddig nem, nos erről ennyit.”
Mindenki a padlón lévő takaróra hasalt, párnákat gyömöszöltek a fejük alá, hogy így kényelmesebben tudják a videót nézni. A két felnőtt feküdt középen, Erik az anyja mellett foglalt helyet, míg Kriszti a nagybátyja mellé feküdt.
Mikor mindenki kényelmesen elhelyezkedett, Ted megnyomta a PLAY gombot a távirányítón, s pár pillanat múlva megjelent a kép a TV képernyőjén. Egy csoport ember látszódott, amint egy nappaliban a kanapén ülnek, nagyon hasonló módon mint Ted, Becky és a gyerekek.
Középen két felnőtt ült egymás mellett. Balra tőlük egy körülbelül tizenöt éves korú lány, míg jobbra egy kissé fiatalabbnak tűnő lány és egy szintén fiatalabb fiú ült. A felvétel valószínűleg állványon lévő kamerával készült, mert nagyon stabilnak tűnt.
Mindenki nyári ruhába öltözött, különböző színű és stílusú felsőbe és alsóba. A felnőttek fiatalosak és vonzóak voltak, valahol a harmincas éveik végében járhattak. A felvétel olyan volt, mintha egy teljesen boldog, normális család a kamera előtt ülve egy házi videót készítene magáról.
“Hello, Jim vagyok, és ez itt a feleségem, Linda. Jobbra tőlem a lányom látható, Jenny, aki épp múlt héten töltötte be a tizenhatot.” A lány szélesen elmosolyodott. Nagyon csinos lány volt, mindent egybevéve volt benne valami különösen vonzó, kerek pirospozsgás volt az arca, az egyenes hosszú barna haja a vállain átvetve a lány teste előtt lógott.
“Ez itt Brand.” – folytatta a férfi a balján lévő fiúra mutatva. “Ő tizennégy éves, és a húga Liza, két hónapja volt tizenhárom.” A két másik gyerek is úgy nézett ki mint a nővérük: teljesen normálisan, átlagosan.
“Megkértük a barátomat, Tom-ot, hogy készítsen el egy családi felvételt a mi, olyan különleges uhumm… családi, uhumm tevékenységünkről. Úgy gondoltuk, hogy biztos élvezné más olyan család is a mi tevékenységünknek a látványát, akiknek úgymond hasonló a ’családi’ érdeklődési köre.”
“Miután Linda és én megismerkedtünk, rájöttünk hogy mindketten – hogy is mondjam – “nagyon bensőséges” családban nőttünk fel, és miután összeházasodtunk és kezdtek megszületni a gyermekeink, eldöntöttük hogy őket is hasonló módon neveljük fel. Szóval, mi nagyon sok dolgot együtt csinálunk, amit a legtöbb ember valószínűleg nem értene meg.”
“Nem fogom elárulni a vezetéknevünket és a címünket, de remélem a cselekedeteink látványa összébb kovácsolja az önök családját is, és felbátorítja önöket abban, hogy élvezettel nézzék azt, amit teszünk.”
A helyszín egy pár másodperc múlva hirtelen megváltozott és egy hálószoba látszott egy nagy francia ággyal a közepén. Felnőttek szobájának tűnt, valószínűleg a szülők hálószobája volt. A nap keskeny csíkban besütött az ablakon, nappal volt, valószínűleg délután. A képbe a két felnőtt sétált be, Jim és Linda. Ugyanazt a ruhát viselték mint az előző jelenetben, úgy tűnt, mintha épp akkor jöttek volna át a nappaliból.
A kamera az ágy lábától egy kissé oldalra lett felállítva, a kép középpontjában az ágy fejléce volt látható. A két felnőtt az ágy fejrészénél megállt és Jim a feleségéhez fordult. A pár átölelte egymást és egy hosszú, mély, szenvedélyes csókot váltottak. A férfi keze felkúszott a karcsú felesége testén és a blúzon keresztül lágyan megragadta a nő meglehetősen kicsiny melleit. A férfi ujjai a mellbimbókra simultak és a két ember egymásnak feszítette a testét.
Miután a csókból kiszakadtak, elkezdték egymást vetkőztetni, míg végül ott álltak csupaszon, egymással szemben. Újra megcsókolták egymást, Jim keze Linda kúpalakú melleit markolászta, a nő a két kezével lenyúlt és a férfi mereven álló faszát izgatta a két tenyere között. Vonzó párt alkottak, izgató látványt nyújtott az erotikus játékuk.
Néhány percig ezt folytatták, majd a két felnőtt megfordult és várakozóan az ágy lába felé tekintett. Egy újabb meztelen személy lépett a képbe s csatlakozott a párhoz, ő egy kissé alacsonyabb és karcsúbb volt a két felnőttnél.
Jenny volt az, az idősebb lány. Linda egy kissé oldalra lépett a meztelen férjétől és átadta a helyét a tizenhat éves lányának. Jim azonnal a lánya kicsi csupasz melleiért nyúlt, és vele is hosszas és mély csókolózásba kezdett. Az apa az ujjai hegyével húzogatta a lány mellbimbóit, finoman görgette az ujjai között a kis rózsaszín rügyet, miközben a nyelveik egymás szájában szívódva nyalták a másikat.
Kissé hátrébb állva az anya elismerően nézte végig, amint a tini lány mindkét kezével lenyúl, és szeretettel cirógatja az apja megkeményedett farkát. A tenyerével percekig simogatta fel-le az izgalomtól remegő fasz oldalát, ezután az ujjait a hosszú, vastag rúd köré fonva lassan, a selymes felszínt alig érintve, elkezdte mozgatni fel-le a férfi rúdján. A másik kéz kissé még lejjebb nyúlt, és a tizenhat éves lány az ujjai közé vette a férfi szőrös herezacskóját. Egyértelműen látszott, hogy a lánynak nem volt idegen a férfi faszával való játék.
Linda egy darabig csak egyszerűen figyelte őket, de látszott hogy mohón csatlakozna a párhoz. Az egyik pillanatban a lánya mögé lépett, s miközben mindketten felváltva csókolták a férfit, az anya elkezdte a jobb kezével a fiatal lány formás fenekét simogatni.
Egy idő után a kamera képe lejjebb mozdult és a nő kezére közelített megmutatva azt, hogy mit csinál a tini lányával. Láthattuk a nő középső ujját, amint fel-le csúszkálva behatol a lánya fenekének két kemény halma közé. Majd a kéz egy hirtelen mozdulattal még lejjebb csúszik, a lány széttárt combjai között lévő kéjbarlangja felé. Jenny egy kissé felhúzta a lábát és szélesebbre tárta a combjait, ahogy az anya lenyúlt a lány lábai közé, s hátulról kezdte izgatni a lány punciját. A nő kézfeje teljesen eltűnt a lánya ölében, és a kéz gyenge mozgásából meg a lány halk nyögéseiből mindenki rájöhetett, hogy a nő az ujjaival dugja a lányt.
Egy perc múlva a kamera újra az egész szobát mutatta, az apa és lánya továbbra is csókolgatták egymást, kezük szorgosan simogatta, ingerelte és cirógatta a másik testét, miközben Linda a lánya mögött állt és a tini pinájával mesterkedett.
Végül Jim a lánya egyik hosszú csókjából kiszakadva a fülébe mormolt valamit, amit nem lehetett igazán érteni. A lány elmosolyodott.
Jenny az ágy szélére ült, és az apja közelebb lépett a lányhoz. A lány a kezét egyszerűen felemelve, megfogta a férfi faszát, és minden gondolkodás nélkül a fejét lehajtva, a szájába vette. Ezzel egy időben Linda a férjéhez lépett, újra csókolózni kezdtek, és Jim nagyobbik lánya összeszorított ajkakkal, mohón szopni kezdte a férfi faszát.
A kamera egy kissé oldalra mozdult és a tizenhat éves lány arcának az oldalára fókuszált, itt jól látszódott az arcon az a horpadás, amely az apja faszának erős szopása miatt jelentkezett. Nyilvánvalóan a lány nagy gyakorlattal rendelkezett. Az egész jelenet nagyon természetesnek tűnt a lány számára, az ajkai körülfogták a férfi rúdját és előre-hátra mozogtak a bársonyos felszínen. Lassanként, ahogy a lány fel-le bólogatva egyre lejjebb engedte a fejét, sikerült az apja dorongjának a nagyobb részét a szájába vennie.
Egy újabb, most már tisztán hallható hangot hallhattunk: egy kéjes, mély nyögést Jim-től. A lány varázslatosan munkálkodott a férfi szex rúdján. A kamera képe szétnyílt és láthatóvá vált a két felnőtt is, amint lefelé vetve tekintetüket figyelik a tini lány hihetetlenül erotikus mohó játékát az apja farkával.
A jelenet percekig folytatódott azzal, hogy a szülők felváltva csókolgatták egymást, majd figyelték az idősebb lányuk orális aktusát a férfi faszával. Hamarosan a lány a jobb kezét is elkezdte használni a sikamlós rúdon, az ujjait a férfi merevedése köré fonta és egyre erősebbre szorítva a fogást fel-le húzogatta a rúdon, miközben annak végét a szájában szopta.
Jim kezdett egyre inkább beindulni. A férfi a kezeivel lenyúlva megragadta a lánya mellbimbóit és kissé megcsavarta a kemény, rózsaszín bimbókat. Ahogy így a lány melleivel játszott, a férfi feneke elkezdett kissé előre-hátra mozogni, ezzel betolva majd kihúzva a sikamlós faszát a lánya gyönyört adó ajkai és ujjai közé. A férfi élvezetének kis nyögéseibe egy másik hang keveredett bele:
“Rendben kicsim, juttasd el a csúcsra!” – biztatta Linda a lányát, hangjában keveredett a csodálat a szeretet és a bujaság. A kezével lenyúlt, megragadta a lány bólogató fejét s elkezdte simogatni.
Jenny is kezdett belejönni. A kis melleinek csúcsán lévő bimbók mereven álltak kifelé, rózsaszínek és kemények voltak, mivel az apja csípte és csavarta az érzékeny rózsaszín kinövéseket, ettől aztán a lány kezének és ajkainak mozgása is felgyorsult. Az ajkak és az ujjak egyre gyorsuló tempóban egyszerre mozogtak fel-le, a lány a férfit egyre jobban közelítette az élvezet végső csúcsához. Néha a meztelen tini lány kivette a szájából az apa rúdját és csak a kezét használta, a hüvelykujjával és a mutatóujjával egy szoros gyűrűt formálva a lüktető férfi nemiszerv köré. A lány szájából származó nedvesség bőven bevonta a faszt, így elegendően sikamlóssá vált ahhoz, hogy Jenny könnyedén kiverhesse az apja faszát. A lány feltekintett az apjára és vidáman elmosolyodott, egy széles buja mosoly gyulladt fel a lány édes, fiatal arcán, a férfi imádattal bámult le a lányra és felnyögött, mert érezte, hogy a csodálatos szexuális kéj gyorsan növekszik lábai között, mivel a tini lánya mesterien bánik a farkával.
Amint megérezte a lány az orgazmus közeledtét, a fejét előrehajtva újra mélyen bevette a férfi farkának fejét a szájába. Az ajkait mohón a rúdra szorította, majd a makkot szorosan az ajkai közé szorítva néhányszor beszopta a szájába, néhány másodperc múlva egy hangos felmordulás törte meg a szoba csendjét.
Jenny épp akkor emelte le a száját az apja faszáról, amikor az elkezdte kilövellni az ondó hosszú fehér sugarait a levegőbe. Néhányuk a lánya csupasz felső testén landolt, de úgy tűnt, ez a lányt nem zavarja. Sőt, az arcán lévő mosolyból és abból, ahogy az ujjaival a férfi faszát továbbra is izgatta, látható volt, hogy a lány nagyon is élvezi az egészet.
Linda szeretettel simogatta a lánya haját és széles, büszke mosollyal tekintett le rá. Saját maga tanította meg a lánynak úgy kilenc éves kora körül, hogy nagyjából mekkora szorításra van szüksége az ujjainak ahhoz, hogy egy fasz jól elsüljön. A lány nagyszerű tanítványnak bizonyult, és azonnal az első alkalommal már élvezte az intim aktust. Jenny megborzongott, amikor az apja rúdja először sült el a kis kezében, a kezével izgatta a férfi selymes felszínű kemény farkát, majd elmosolyodott amint az apja a gyönyörtől felkiáltott és a fasza a lány ujjai közt lüktetve kilövellt.
Mikor tíz éves lett, a száját is elkezdte használni és ez még jobb mókának bizonyult.
Persze Jim is segítőkész gyakorló partnernek bizonyult, ahogy a fiatal lány egyre rafináltabb és ügyesebb módjait tanulta meg annak, hogy hogyan lehet a faszt kiverni egyszerre a száj és az ujjak segítségével. Szinte minden este gyakoroltatta a lányt magán, s végül részévé vált a mindenesti “dugjuk a lányunkat ágyba” szertartásnak. De az elmúlt néhány évben a lány öccse, Brad lett legtöbbször a haszonélvezője a lány kéz- és szájmunkájának.

8. fejezet, 2. rész

A felvételen a jelenet hirtelen átváltott, valószínűleg a kamera pár percig ki lehetett kapcsolva, mivel ahogy a felvétel újraindult, a három meztelen családtag még mindig ugyanabban a hálószobában volt, de már másként helyezkedtek el a felvételen.
A TV-ben Kriszti látta hogy mind Linda, mind a lánya Jenny felmásztak az ágyra és fejüket egy-egy kispárnára téve, egymás mellett háton fekszenek. A lábaikat felhúzták, a bokáikat a fenekükhöz vonva szélesen széttárták a combjaikat. Mivel szorosan egymás mellett feküdtek, Linda bal combja a lánya jobb combján nyugodott. Jim felmászott az ágyra és az egymáson lévő combok elé térdelt, felesége balra, míg a lánya jobbra volt tőle. A kezeit előrenyújtva az egyiket a felesége, a másikat a lánya kitárulkozott lába közére helyezte.
Linda sűrű sötétbarna bozontja csiklandozta a férfi kezét, míg Jenny sokkal ritkább és vékonyabb nemi szőrzetét alig érezte. A férfi a szétnyílt puncikra helyezte a kezét, a középső ujját becsúsztatta, majd fel-le mozgatta a sikamlós punci ajkak között.
Jenny megvonaglott az ismerős és izgató érintéstől. Mindig élvezte azt, ahogy az apja játszott a puncijával, amióta csak emlékszik, ezt mindig is csinálta vele. És különösen jó móka volt, ha az anyja is benne volt a játékban.
Jim térdelve a sarkain ült és komótosan játszott a benedvesedett, csillogó résekkel. Megérezte a nedvesség növekedését és hamarosan mindkét kezén kiegyenesítette a középső ujjait, s belemélyesztette a két nő kéj lyukába.
Érezte a két nő puncija közötti különbséget: a fiatal tini lányának a feszességét és a felesége sokkal inkább nyitott lyukát.
A férfi a kamerába nézett. “Jenny-nek ezt már azóta csinálom, hogy betöltötte a… hány éves is voltál?” – nézett le a lányára.
“Öt vagy hat, azt hiszem… ”
“Linda és én rájöttünk, hogy olyan családból származunk, ahol az együtt szeretkezés a felnövekedés normál együttjárója volt, és az esküvőnk után elhatároztuk, hogy mi is hasonlóan neveljük a gyerekeinket. A szexuális életünk teljesen nyílt volt a gyerekek előtt. Mint gyerekek, meg volt nekik engedve hogy bejöjjenek amikor fürdünk, vagy ott üljenek az ágyon és figyeljenek minket amikor szeretkezünk, meg hasonlók. Sohasem zártuk be semelyik ajtót. Gyakran szerettünk dugni délután, különösen hétvégén, ott lenn a nappali padlóján vagy a kanapén, éppen ott, ahová a kedvünk vitt. A srácok egyszerre nézték a tévét meg minket. A ruhátlanul való mászkálás a lakásban pedig teljesen természetes dolog volt.
“Természetesen sok kérdésük volt, azzal kapcsolatban, hogy mit csinálunk, és mi mindig elmondtunk nekik mindent, például, hogy milyen dolgok vannak a normál, természetes szexben, és milyen jó érzés az. Elmondtuk nekik, hogy nincs ebben semmi rejtegetni vagy szégyellni való, ez egy ugyanolyan normális természeti szükséglet, mint az ő más egyéb természetes szükségletük.”
“Meglehetősen kíváncsiak lettek, amikor már elegendően nagyok voltak ahhoz hogy megértsék, mi történik körülöttük. Azt is elmondtuk, hogy a legtöbb ember nem fogja megérteni és helyeselni ezt, ezért ennek a családban kell maradnia.”
“Amikor Jenny már elég nagy lett és kezdte érdekelni a dolog, Linda és én elkezdtük bevonni a mi tevékenységeinkbe. Tudjátok, csak megérintettük a punciját, bátorítottuk, hogy ő maga is érintse meg magát meg minket is. Ő is az ágyba bújt velünk, és amikor Linda a faszomon lovagolt, én átnyúltam, elkezdtem játszani Jenny pinájával, miközben ő figyelte a mi szeretkezésünket. És még valami, mi mindig az összes szex-el kapcsolatos szót nyíltan használtuk, úgyhogy a gyerekek ezeket teljesen megszokták.
“Mi azt mondtuk nekik, hogy ha valamire szükségük van, nyugodtan szólhatnak. Például: ha szomjas vagy, igyál valamit; ha éhes vagy egyél; amikor feltöltődtél erotikus izgalommal, elégítsd ki magad.”
“Istenem, mindketten kezdetek igazán benedvesedni…”
“Tetszik, amikor így beszélsz rólunk.” – válaszolta a lánya, miközben a teste kezdett egyre inkább vonaglani, mert az apja ujjai kezdték valóban felizgatni a testét.”
“Nos, azt hiszem, nem tudom mindkettőtöknek megcsinálni. Brad! Brad gyere ide.” – hívta hangosan, a nyitott hálószoba ajtón keresztül a fiát.”
“Igen?” – hallottuk pár pillanat múlva a választ, a kamera mellől.
“Szükségem van a segítségedre.”
Ez volt minden ami elhangzott, és úgy tűnt, ennyi bőven elegendő is volt. A kamera hirtelen oldalra fordult, és feltűnt az ágy végén, a ruháiból éppen kikászálódó, tizennégy éves fiú. Levette az ingét, lehántotta magáról a rövidnadrágját, majd az alsó nadrágját. Brad fiatal teste vékony és izmos volt, a megkeményedett fasza kifelé meredezve remegett a lába között kis sötét szőrzet közepén.
A kamera jobbra fordulva követte a fiút, amint felmászik ő is az ágy végére, és a család többi tagja felé kezd el kúszni. Az apja átment a hatalmas franciaágy jobb szélére, ahol a felesége, Linda volt, és a tizenhat éves lányát átengedte a fiatal fiúnak.
Jenny felemelte a lábait, a térdeit a mellkasához húzta és széttárta a combjait, a duzzadt punci, mohón várta hogy kitöltsék.
A kamera még jobban a két fiatalra közelített, amint Brad a lány felemelt feneke elé térdelt, a jobb kezével gyakorlott módon addig nyomta le a faszát, amíg annak hegye szét nem feszítette a lány punci ajkait és végül eltűnt közöttük. Amikor úgy tűnt, hogy biztonságosan bent van, a fiú tovább folytatta a behatolást, a kezeit a lány két oldalán a felhúzott combok előtt az ágyra támasztotta, a lány fölé hajolt és a fenekét lefelé és előre lendítve, teljesen belemélyesztette magát a nővére puncijába.
A fiatal fiú azonnal felvett egy lassú, de ritmusos tempót, s elkezdte a tini lányt komótosan baszni. Mielőtt a kamera képe kezdett volna lassan szétnyílni, egy idei még a pár alsótestét mutatta, ahogy a fiú fasza ki-be csúszik a nővérében. Majd lépéről lépésre tágult a kép, míg végül a fiatalok egész teste láthatóvá vált a képen. Láthattuk Jenny-t, amint fejét egy kispárnával feltámasztva, nagy és kéjes mosollyal az arcán figyeli a felhúzott lábai és a szélesen széttárt combjai közt az öccse farkát amint ki-be hatolva döf a testébe.
A kamera mögül a háttérből, egymásnak csapódó testek hangja szűrődött be a felvételbe, a kamera elfordult az ágy vége felé és a két felnőttet kezdte el mutatni. Jim és a felesége nagyjából ugyanabban a helyzetben feküdtek, mint a két gyerekük, és viharos gyorsasággal szeretkeztek. A férfi a faszát belevágta Lindába, sőt a térdei alatt a combját erősen a nő testének nyomta, hogy még mélyebben és keményebben hatolhasson a testébe.
Egy pillanat múlva a két felnőtt megállt, Jim felemelte a felesége lábait és a vállára tette. Majd még jobban előre dőlt az ágyon, a nő karcsú teste így még inkább megfeszült, a puncija és a feneke hegyesen az égnek meredt. Ezáltal sokkal jobban látszott a férfi fasza, amint fel-le mozogva, egyre mélyebbre hatol a felesége puncijában.
A két gyerek is észrevette hogy a szüleik változtattak a pozitúrán és hamarosan követték a példájukat. Brad felemelte nővére lábait a vállaira és apjához hasonlóan a lány fölé hajolt, a fiú fasza ez által szinte függőlegesen hatolt a lány punci ajkai között a test legmélyébe.
Az ágy végéből a nagyobb látószög segítségével látható volt mindkét pár hátsója amint intim módon újra és újra összeforrnak. A kép bal oldalán a nagyobb és szőrösebb férfi fenék, s annak vastag, hosszú fasza ritmikusan hatolt be a feleség sötét szőrzettel borított résébe. Ezzel ellentétben a kép jobb oldalán a fiú sokkal kisebb, szőrtelen feneke és kisebb fasza látszott, amint ki-be siklik a nővére vékony selymes pihékkel alig borított puncijába. Mind a fiún, mind a férfi farán látszottak a megfeszülő és elernyedő izmok, ahogy ki-be tuszkolták a faszukat a szexpartnerük testébe.
Mindenki percekig nézte a jelenetet, a szobában csak a gátlásoktól mentes, egészséges szex hangjai hallatszottak, és az egyszer-egyszer felhangzó kéjes nyögések melyek a négy családtag szabadon élvezett, gátlásoktól és szégyenkezéstől mentes szeretkezése során keletkeztek. Nyilvánvaló volt, hogy ez a család élvezte a baszást és ez a normál háztartás része volt náluk.
Egy hirtelen hangos nyögés hallatszott a szalagról, majd Brad meztelen hátsója hirtelen befejezte a gyors döfködő mozgást. A feneke izmai megfeszültek, az ölét keményen a nővére tini pinájának nyomta és a fiú a lány puncijába fecskendezte ondóját. A fiatal fiú még egy jó pár gyors döfést végzett a lány puncijába, ezzel elnyújtva az öléből felszakadó kéj görcsös rándulásait. Egy fél percre rá az apja is elélvezett, és belelövellte sűrű gecijét a feleségébe.
Nem volt kétséges, hogy mindenki aki a lakásban a videót nézte, izgalmi állapotba került. Nem sokkal az után hogy a film elindult, Becky előrenyúlt és a tenyerét Ted nagy fasza köré fonta, finoman szorongatta a vastag, húsos rudat, és a hüvelykujját előre-hátra mozgatva izgatta az érzékeny makkot. A kezével már attól kezdve, hogy gyerekek voltak és elkezdték játszani a titkos és gerjesztő szex játékaikat, mindig is élvezettel érintette meg és izgatta a férfit.
Ted halkan sóhajtozott az élvezettől, de ő is részt akart venni a mókában. A balkezével a nővére karja alatt átnyúlt és az ujjai megtalálták a kis selymes anyag csíkot, ami a nő punciját borította. Az ujjai végével a szövet alá nyúlt, a nő résébe nyomult, ahol már érezte a forró nedvességét a pinának, s így folytatta tovább a két felnőtt a film nézését.
A film hirtelen váltott. Ismét a nappaliban voltunk az idősebbik lánnyal, Jenny-vel. A kanapén ült és újra fel volt öltözve az ingébe és rövid nadrágjába, minden porcikájában egy tipikus tizenhat éves gimis lányként nézett ki. A hosszú, egyenes, világosbarna haja lelógva keretbe foglalta az arccsontjait a szép, vagy inkább gyönyörű arcán.
“Nos,” – szólalt meg egy férfihang a kamera mögül – “mesélj magadról valamit!”
A lány szégyenlősen elmosolyodott.
“De mit?”
“Mondjuk,… mit csinálsz a suliban?”
“Hát… jó tanuló vagyok – majdnem kitűnő, benne vagyok az iskolai zenekarban, benne vagyok a diáktanácsban és szeretnék részt venni a színjátszó körben.”
“Sokat randizol? Sok barátod van?”
“Nem igazán. Egyszer-kétszer néhány fiú elhívott és elmentünk moziba meg hasonló. De én inkább társaságban szeretek lenni, és ott csinálni dolgokat.”
“Mikor kezdted el a szüleiddel ezt a dolgot?”
“Mintha mindig is ezt csináltuk volna. Úgy értem, homályosan emlékszem, hogy egész fiatalon, sokszor bementem a szüleim hálószobájába és figyeltem, ahogy szeretkeznek. A lepedő tetején csinálták, nem a takaró alatt, és én csak ott ültem és beszélgettem velük. Sokszor megkérdeztem, hogy épp mit csinálnak, miért úgy teszik, és ők mindig elmagyarázták nekem.”
“Később – azt hiszem hat vagy hét éves koromban – , mind anya mind apa elkezdtek simogatni és a puncimat izgatni, amit én nagyon kellemesnek találtam. Általában széttárt lábakkal ültem apa mellé az ágyra, ő a lyukamat izgatta, mintha az ujjával dugott volna, miközben anya beleült a faszába. Azt mondta, hogy “kissé kitágít” az elkövetkező móka kedvéért. Nagyon finom érzés volt… sokszor anya is csinálta ezt nekem.”
“Azt mondták, hogy ez egy helyénvaló módja a szeretkezésnek, nincs mitől félnem, nem kell semmit szégyellnem, hogy az a testem egy teljesen normális része, meg hasonlók. Mindig arra tanítottak, hogy a testünk egy természetes, jó dolog és otthon nyugodtan járkáltunk meztelenül meg alsóneműben. Tehát az egész olyan természetesnek tűnt, megtanították, hogy csinálhatom magamnak, hogy tudom kielégíteni magamat. Azt hiszem, már akkor kezdtem átélni olyan kisebb fajta orgazmusokat.
“Mikor volt benned először egy igazi fasz?”
“Sohasem felejtem el – a tizenegyedik születésnapomon volt. Ajándékként megkaptam az első saját vibrátoromat, amikor tíz éves lettem. Anya megmutatta hogy hogyan kell használni, és hogy hogyan tudom vele egyre inkább kitágítani magamat, amit szinte minden nap meg is próbáltam. Anya sokszor bekente a vibrátort azzal a síkosító zselével és így egész könnyedén tudott ki-be csúszni bennem. Esténként, amikor éppen elővettem, ő és apa sokszor bejöttek a hálószobámba és felváltva megdugtak vele.” – egy kicsit felnevetett. – “Istenem, sohasem felejtem el milyen kellemes volt az a nap, amikor először sikerült egyedül kezelni a vibrátort.”
“Aznap este, amikor tizenegy éves lettem, születésnapi bulit rendeztünk, tortával meg miegymással. Az egész család együtt volt, még Brad és Liza is ott volt. Akkor már sokszor láttuk egymást meztelenül, és mi gyerekek is sok mindent csináltunk egymással. Brad fasza apáéhoz képest elég mókásan nézett ki, a heréken egyetlen szál szőr sem volt és így állt fel mereven a lábai között… Ahogy anya neki tanított meg dolgokat, apa engem meg Lindát tanítgatott.”
“Milyen dolgokat?”
“Mit gondolsz? Én már azóta szopom az öcsém faszát, mióta betöltötte a nyolcat. Azt hiszem egyből sikerült elérni nála a merevedést. Ez anyát is meglepte. Azt hiszem tíz éves volt az öcsém, mikor először sikerült neki a kilövellés.”
“Mindegy, szóval mind levetkőztünk és én felfeküdtem az ágyra, apa elkezdett nyalni a szokásos módon, úgy ahogy azt már akkor két éve folyamatosan gyakoroltuk. Az orális szex volt az első dolog, amit megtanultunk mi gyerekek egymásnak csinálni, és akkor már mi ezt, nos, egy jó ideje csináltuk.” – mosolyodott el a lány.
– “Én voltam az, aki először csinálta ezt öcsémnek, még az előtt, hogy anya is elkezdte volna csinálni. Azt hiszem talán akkor ő ezt nem is tudta. Akkor csináltuk, mikor anya és apa nem volt körülöttünk – és talán ezért is lett merevedése az öcsémnek, amikor anya először csinálta neki.”
“Milyen idősek voltatok?”
“Neeem tudom… talán én kilenc voltam és ő nagyjából hét. A kis fasza olyan aranyos volt. Finom volt… ” – a lány elvigyorodott és megnyalta az ajkait.
“Mindegy, ” – folytatta Jenny – “a tizenegyedik születésnapi buli éjszakáján, amikor apa már eléggé felizgatott, a farkára kent abból a zselés anyagból és hanyatt feküdt az ágyon, azt mondta hogy üljek föléje, – úgy értve rá a faszára. No így is tettem. Mivel akkor még nem jött meg egyszer sem a vérzésem, nem kellett aggódnunk amiatt, hogy teherbe esek, meg hasonlók, minden gond nélkül sikerült teljes hosszában beleülnöm a farkába és így kezdett el baszni engem. Sohasem felejtem el, milyen érzés volt amikor először belém élvezett, ahogy az ondója felfelé lövellt a testembe. Úgy emlékszem, hogy azon az első aktuson én is elélveztem. Azt hiszem általában a legtöbb lánnyal nem ez történik az első alkalommal.” – újra elmosolyodott – “Azt hiszem az előtte való sok gyakorlás miatt sikerült nekem az orgazmus.”
“Most folyamatosan szedem a tablettát, így nem történhet semmilyen baleset.”
“Mikor volt az öcséd első aktusa?”
“Ugyanaznap este. Amikor apa végzett ő is megbaszott. Akkor én voltam alul és ő volt rajtam. Jó volt, bár a fasza kisebb volt, mint apáé… de, hát a fenébe is, csak kilenc éves volt… ” – vigyorodott el a lány.
“Liza is hasonló dolgokon ment keresztül?”
“Rólam beszéltek?” – szólalt meg egy hang a kamera mögül.
Liza, a tizenhárom éves fiatalabbik lány a nővére mellé huppant a kanapéra.
“Épp azt mesélem, hogy anya és apa miként kezdték el megtanítani nekünk a dolgokat.” – mondta Jenny – “Hogy miket csináltak velünk, hogy apa hogyan dugott meg minket először, meg hasonlók.”
“Igen, ilyen dolgokat mi már egész fiatal korunk óta csinálunk.”
“Emlékszel a születésnapi bulidra, amikor tizenegy lettél? Hogy apa az első alkalommal, hogyan dugott meg?”
“… és Harry nagybácsi is… ” – emlékezett vissza Liza – “csak a születésnapom miatt jött el hozzánk látogatóba. HOPPÁ… azt hiszem Harry nagybácsiról nem beszélhetek.” – kuncogott zavartan a lány a kamerába.
“Emlékszel, mit kaptál apától a tizedik születésnapodra, ajándéknak?” – kérdezte őt a nővére – “Talán bemehetnél a szobádba és megmutathatnád, mit kaptál akkor… !”

Pornós csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút

Erotika Parádé faszverés

Exclusive pornó film! Kimaradt jelenetek csak DVD látható!Megjelent keresd a jobb újság árusoknál és a RELAY és Inmedio üzletekben Lapker.hu

Kövér Erika, aki korábban a Sugarloaf énekesnője volt, most a Megasztár válogatásán próbált meg visszatérni a zeneiparba. Tóth Szabi szerint Erika tehetséges, ám hiányzik belőle a tudatosság.

Ez lett a veszte a megasztáros énekesnőnek? De hát szereti a 2 faszt!