Ők a leggazdagabb pornószínésznők – és így néznek ki

Mennyit lehet vajon keresni a pornóiparban? A műfajt jól ismerő honlap, a Redbled idei toplistája szerint elég sokat, az élen álló színésznőnek ugyanis 18 millió dollárra, nagyjából 5,5 milliárd forintra becsülik a nettó vagyonát. De ki ő egyáltalán, és pontosan mivel érdemelte ki a sikert? Bemutatjuk a tíz leggazdagabb pornószínésznőt, a nevük mellett a nettó vagyonukat tüntetve fel. Hogy pontosan miből van ennyi pénzük, pontosabban, kizárólag csak abból, hogy pornófilmekben mutogatták magukat, nem tudni. Persze, sejtések azért vannak. A 10 legkeresettebb női pornósztárról itt talál képgalériát. 

RENDKÍVÜLI HÍR
MUTATJUK A LEGÚJABB KORMÁNYZATI LÉPÉSEKET – ÉLŐBEN A KORMÁNYINFÓRÓL

10. Jenna Haze – 3,7 millió dollár

FORRÁS: GETTY IMAGES VIA AFP/2012 GETTY IMAGES/FRAZER HARRISON

Ahogy betöltötte a tizennyolcat, egyből sztriptíztáncosnőnek állt, a következő évben pedig elkezdett pornózni is. 2011-es visszavonulásáig majdnem 400 filmet forgatott, de már előtte saját produkciós céget alapított – miközben más jellegű filmben (a Superbad – avagy miért ciki a szex?-ben) is feltűnt, a Microsoft X-Box reklámarca is volt.

9. Katie Morgan – 4,2 millió dollár

FORRÁS: GETTY IMAGES VIA AFP/2020 GETTY IMAGES/ETHAN MILLER

Pornós vezetéknevét a Captain Morgan rum miatt választotta, egyébként azért kezdett el pornózni, hogy vissza tudja fizetni az érte letett óvadékot – miután 2000-ben elkapták, amint nagyjából 45 kiló marihuánát próbált meg átcsempészni a mexikói–amerikai határon. 2008-ban már a Törtetőkben és a Zack és Miri pornót forgat című filmben is láthattuk, utóbbi forgatásán ismerte meg a férjét, Jim Jackmant is.

8. Bree Olson – 4,3 millió dollár

FORRÁS: GETTY IMAGES VIA AFP/2012 GETTY IMAGES/ETHAN MILLER

Charlie Sheen volt barátnője eredetileg orvosnak készült, de kicsapták az egyetemről, utána kezdett el pornózni. 2006 és 2011 között körülbelül kétszáz pornófilmet forgatott, majd a színészettel is megpróbálkozott, jóval kevesebb sikerrel: a Funny or Die vicces videói mellett csak két játékfilmben, a Don Jonban és Az emberi százlábú 3-ban szerepelt.

7. Maria Takagi – 4,7 millió dollár

FORRÁS: INSTAGRAM

1998-ban kezdett el modellkedni, 2000-ben már meztelen fotók is jelentek meg róla, újabb két évvel később pedig kipróbálta magát a pornó műfajában is – ami annyira jól sikerült neki, hogy a következő évre már szülőhazája, Japán legjobban kereső pornósztárjának számított. 2004-ben megvolt a játékfilmes debütálása is a Ghost Shout című horrorkomédiában, egy évvel később pedig önmagát játszotta a Tokyo Zombie-ban.