„Modell szeretnék lenni, mindenáron!” – Így él Varga Irén, a YouTube sztárja, a Kisapám énekese

Exkluzív videós interjút adott lapunknak a Kisapám című sláger előadója a TikTok és YouTube sztár, Varga Irén. A Mahiana Roszallo művésznevű celebbel készült beszélgetést és Irénke acapella énekét a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg!

Irénke dalra fakadt kameránk előtt (Fotó: Blikk)Irénke dalra fakadt kameránk előtt (Fotó: Blikk)

Feltöltései alatt manapság szinte divat a csipkelődő, vagy sok esetben bántó komment írása.

Nem szeretem, ha azt mondják, undorító vagy, igénytelen vagy, takarodjál haza! -ezeket a bántásokat el kell viselnem, nagyon erős lettem. 39 éves vagyok, megtanultam, hogy együtt kell ezzel élni. -hangsúlyozza a komoly sminket viselő hölgy.

Jelenleg nagyon boldog, hisz közel 3 millió megtekintésnél tart polgárpukkasztó és szókimondó dala. Irén 8 testvérével nőtt fel.

Szegények voltunk, de lightosan, a kenyerünk minden nap megvolt.” -meséli.

Édesanyját sajnos már elvesztette, testvéreivel nem igazán tartja a kapcsolatot, hisz elmondása szerint sokan irigyek az általa elért eredményekre.

Varga Irén őszintén beszélt életéről (Fotó: Blikk)Varga Irén őszintén beszélt életéről (Fotó: Blikk)

“Most egy aranyos tiszta parasztházban lakunk a férjemmel, tisztán tartom a környezetem, saját magunk teremtettük meg azt, amiben élünk.” -hangsúlyozza.

Irén, vagy művésznevén Mahiana Roszallo már új klipjét készíti elő, erről többet nem akart elárulni. Kiderült viszont, hogy élete vágya, hogy meghódítsa a kifutókat.

“10-15 év múlva is szeretnék énekelni, de modell szeretnék lenni, minden áron. Arc- és ruhamodell. Benne lennék ebben, de rábízom a szakemberekre, hogy mit látnak bennem. Showmannek tudom elképzeni magam. Ha az éneklős videókat nem számolom, akkor legbüszkébb arra vagyok, amikor a citromot rántottam ki.” -teszi hozzá nevetve.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM