Perverz alkoholista riporter Körmendi Gábor: Szanyi Tibor A Hüvelyszűkítéstől, a Facebook megadóztatásáig

Különös dolgok történtek mostanában Szanyi Tiborral, aki nemrég jelentette be, hogy kilép az MSZP-ből, s akiről gyakorlatilag azt mondták később, hogy nem is nagyon sírnak. A politikus a napokban egy újlipótvárosi hentesüzletben vágta a csontot…

A hentesnél Körmendi Gábor készített interjút a politikussal, aki elég fura dolgokat mondott a fiatalok megszólításáról. Merthogy nem feltétlenül áll hentesnek, bár még az is benne van a pakliban. Inkább elindított egy mozgalmat, ahova a fiatalokat, különösképpen a környezettudatos fiatalokat hívná be. A neve: Igen.

Ennek tükrében a podcastban Szanyi arról beszélt, hogy szerinte olyan időszak kezdődik, ami nagy valószínűség szerint az emberiség utolsó évtizede, amikor még valamit tehet „a saját maga által összehozott katyvaszeltüntetéséért. Eddig maszatolás volt véleménye szerint: ilyen maszatolásnak nevezte világszerte a klímavészhelyzet kihirdetését, amelyet aztán nem követtek konkrét lépések.

Aztán nekiment a multinacionális tech-óriáscégeknek, akik szerinte a világon sehol nem adóznak:

Ma már minden egyes kattintással a számítástechnikával kiadsz valamit az életedből, akár csak a billentyűhasználat gyorsaságából. Sokkal többet tudnak rólad a techcégek, mint te magad. Az adataid, életed minden pontja más birtokában van. Elveszik az életedet, úgy, hogy még fizetsz is érte

– mondta.

– Olyan politikai erőket kell bejuttatni az országgyűlésbe, akik gondoskodnak arról, hogy ezek a cégek adót is fizessenek cserébe – tette hozzá.

Van egy kis videó is Szanyiról, ahogy egy bárddal épp húst vág:

Az általa életre hívott „belül vörös kívül zöld”, „Igen” nevű formációról azt mondta, első célkitűzése, hogy a választási korhatárt levigyék 16 évre.

– Sokan azt mondják, mit tud a világról egy 16 éves fiatal. Megnyugtatom őket, hogy semmivel nem tudnak kevesebbet mint egy 80-90 éves ember, legfeljebb a tudás jellege más. Ma már egy 16 éves ember ugyanúgy el tud igazodni a világban, mint a korosztályban felette állók, köszönhetően a megváltozott világnak és a technikának.

– Kritikus évtized jön, a fiatal generációk életéről van szó – tette hozzá.

Beszélt még arról is, hogy azért lépett ki az MSZP-ből, mert nem látta az őszi, önkormányzati választási összefogásban a baloldal helyét, annak legfőbb értékét, a szolidaritást. Szerinte az csak egy technikai összefogás volt, amellett, hogy jó dolognak tartotta, hogy legalább ilyen együttműködések kialakultak. Kérdésre válaszolva elmondta: nem voltak pénzügyi természetű ellentéteik Újhelyi Istvánnal.

Körmendi Gábor: “épp most szoptam le egy benzinkutast”

Körmendi Gábor slert kap…

Orbán Viktor a perverz, alkoholista Körmendi Gáborral beszélget!

Perverz riporter Körmendi Gábor bemegy a nő wc-be, hogy ott porig alázza őt egy lány, aki szerint Körmendi egy „impotens fasz”? 


Körmendi Gábor hova megy?

Körmendi Gábor valódi élete

Körmendi Gábor perverz fantáziája, dákot kell dugni a punciba a kocsmában:

Körmendi Gábor Felcsúti fikázása

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*