„Tényleg, most ekkora paraszt vagy?” – Baukó Évát ismét keményen kiosztották

A gyönyörű influenszer egy gasztroműsorban vétett óriási bakit.

Se szeri, se száma azoknak a tévés gasztroműsoroknak, amelyekben celebek főzőcskéznek egymásnak. Ebbe a sorba illeszkedik bele a LifeTV produkciója, a Vacsorakirály is, amely a mai napon (június 8.) például 14 órától látható.

Archiv sorozat:

Ez a pornós hír is érdekelheti:
Ez a hír is érdekelhet

A koncepció szerint öt vendéglátó híresség öt vacsora keretében dönti el, hogy ki a legjobb közülük ezen a téren. A jó ételek és a rivalizálás mellett a taktika is fontos szerepet játszik a versenyben, no meg persze a másik folyamatos kritizálása, alkalmankénti fikázása.

A legfrissebb adásban Béres Attila, vagyis a zenész DR BRS ugrott neki Baukó Éva torkának, mivel a bombázó külsejű influenszer idő előtt kezdett neki a falatozásnak. A tányérra kirakott ételt pogácsával tunkolgatta, amikor megjelent az aktuális házigazda, és csalódottan ráförmedt:

„Tényleg, most ekkora paraszt vagy? Sietsz valahova, randid van?”

– vonta kérdőre DR BRS a vendégét, amire Éva csak azzal tudott védekezni, hogy már nagyon sokat kellett várniuk, és rettentően megéhezett. A szintén vendég Alekosz is próbálta őt védeni, de a házigazda ettől sem nyugodott le.

„Szimpatikus, szőke hölgy… Magának szedte ki a főételt, és eszegetett belőle. Nem vártam tőle többet, de mégis meglepett, és rosszul esett. Azt gondoltam, hogy csapatként, kis családként ülünk le az asztalhoz, és együtt kezdünk el étkezni”

– pufogott a zenész később a kamerának is. A LifeTV Facebook-oldalának kommentelői sem kímélték a szépséget, természetesen a vérig sértett házigazdának adtak igazat. Az egyik hölgy alaposan rá is pirított Baukó Évára:

„Rendkívül neveletlen dolog vendégségben így viselkedni! Nem is beszélve arról, hogy a többiekkel szemben a legnagyobb tiszteletlenség! Csak a bunkók, vagy a feltűnési viszketegségben szenvedők vonják magukra így a figyelmet.”

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút a Jet Power Hungary telephelyén!

Tom Médiás csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM