Durva visszaélés: Szexet kérnek a munka mellé a cégvezetők

Hemzsegnek az olyan álláshirdetések, ahol szexuális szolgáltatásért cserébe jól fizető állást kínálnak fiatal lányoknak a munkáltatók.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

A különböző állásportálokon az utóbbi időben megszaporodtak az olyan hirdetések, melyekben cégvezetők keresnek maguk mellé személyi asszisztenst. Igazi álomállások ezek. Félmilliós fizetés, irodai környezet, és mindössze pár óra napi elfoglaltság. Ami azonban feltűnő, hogy nincs munkaköri leírás, gyakorlat nem szükséges, és végzettséget sem igényel. A főnök úr pedig kedves, laza és barátságos, bár kissé virágnyelven beszél.

ÉPÍTŐIPARI VÁLLALKOZÁSOMBA KERESEK HÖLGYET MAGAM MELLÉ, AKI SEGÍT AZ ÜGYEK INTÉZÉSÉBEN, PAPÍRMUNKÁKBAN, ÉS NINCS ELLENÉRE A LAZÍTÁS. LÉGY CSINOS, IGÉNYES, ÁPOLT, KÖZVETLEN ÉS NYITOTT. PÁLYÁZNI CSAK FÉNYKÉPES BEMUTATKOZÓVAL

– áll az álláshirdetésben.

Kollégánk jelentkezett is egy bizalmi személyi asszisztensi munkára. A megadott telefonszámon az álláshirdetésben foglaltakra szerettünk volna tételesen rákérdezni, azonban azt a választ kaptuk, szóban semmilyen felvilágosítást nem adnak. Felhívták a figyelmünket, hogy a hirdetésben megjelölt e-mail címre várják az önéletrajzokat a már említett 2-3 fotó kíséretében, majd csak azokat a jelentkezőket hívják be személyes egyeztetésre, akik a képek alapján átjutnak az első rostán.

„24 éves lány vagyok. Jelentkeztem egy bolti eladói munkára, és a tulaj kijelentette, hogy heti 3-4 szex ennek az ára. Cserébe könnyű állást ígért. Minimálbéres munkáról volt szó, de ő kiegészítette nettó 150 ezer forintra. Jóképű férfi a főnök, sármos pasi. Ettől függetlenül nagyon szégyenlem, amit tettem. Még a legjobb barátnőmnek sem merem elmondani. Ti mit tennétek a helyemben?” – írta egy fiatal vidéki lány az egyik legismertebb anonim kérdező portálon.

– A nők ilyenkor túl azon, hogy magukra veszik a felelősséget, a szégyent, a bűntudatot, magukévá teszik azt a gondolatot, hogy ez az ő döntésük, az ő szabad választásuk, ezért nem veszik észre, hogy ők tulajdonképpen áldozatok, és egy bűncselekmény az ami velük történt – mondta lapunknak Spronz Júlia, jogvédő, aki hozzátette: már régebben is jutottak el hozzájuk hasonló esetek, mikor a közmunkaprogramba való felvételért cserébe várták el a szexuális ellenszolgáltatást vidéki kistelepülések vezetői, de azok az eseteket is nehezen álltak meg a bíróságok előtt.