Conor McGregor majdnem kiütötte Machine Gun Kellyt a vörös szőnyegen

US rapper Machine Gun Kelly and US actress Megan Fox arrive for the 2021 MTV Video Music Awards at Barclays Center in Brooklyn, New York, September 12, 2021. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) (Photo by ANGELA WEISS/AFP via Getty Images)
A kretén harcművész később azt mondta, nem történt semmi. MGK és Megan Fox pedig középiskolások módjára nyalták-falták egymást.

Megvolt az idei MTV VMA díjátadója, szokásos módon különös szettekkel és sok-sok elismeréssel. A vörös szőnyegen mindenki megtalálhatta a maga kedvenc outfitjét, valószínűleg sokan voksoltak volna Megan Fox átlátszó vagy JLo bugyi nélküli öltözékére, de azért az énekesnőnek is volt bőven versenytársa.

Ha azonban eltekintünk a ruhakölteményektől, más érdekesség is történt a színpadon kívül. Nem sok híja volt például annak, hogy Conor McGregor behúzzon egyet Machine Gun Kellynek, bár a TMZ szerint voltaképp a nagy semmin sikerült összerúgniuk a port.

A lap informátorai szerint a harcművész köszönt az énekesnek, és megkérdezte, hogy lőnek-e egy közös fotót. Machine Gun Kelly erre állítólag nemmel felelt. Ezt McGregor állítólag vagy nem hallotta, vagy annyira felbosszantotta, hogy

AGRESSZÍVAN MEGINDULT MGK FELÉ, AKINEK A TESTŐRE ELLÖKTE ŐT. A HARCMŰVÉSZ ETTŐL ELBOTLOTT, ELEJTETTE A SÉTABOTJÁT ÉS KILOCSOLTA AZ ITALA NAGY RÉSZÉT. MIUTÁN ÖSSZESZEDTE MAGÁT, A BESZÁMOLÓK SZERINT AZ ÉNEKESRE ÉS MEGAN FOXRA ÖNTÖTTE A MARADÉK WHISKYT.

US rapper Machine Gun Kelly and US actress Megan Fox arrive for the 2021 MTV Video Music Awards at Barclays Center in Brooklyn, New York, September 12, 2021. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) (Photo by ANGELA WEISS/AFP via Getty Images)

Ezen a ponton már McGregor emberei is segítettek megakadályozni az esetleges összecsapást, így a sértődött felek más-más irányba voltak kénytelenek továbbmenni.

Hogy valójában mi miatt szólalkoztak össze, nem tudni, hiszen nem ismert semmilyen nyilvános ellentét a felek között. Az Entertainment Tonight riportere meg is kérdezte McGregort, aki úgy tett, mint aki nem tud semmiről.

Abszolút semmi nem történt. Csak megjelentem, nem is ismerem a tagot. Csak igazi harcosokkal verekszem, nem ütök meg ilyen kis virslicsávókat. Nem ismerem, nem tudok róla semmit, csak hogy Megan Foxszal van

– hadarta McGregor.

Megmutatta, és azt is, hogy így sem bír leállni.

A harcművész egyébként még nem százszázalékos, legutóbbi meccsén ugyanis nagyon csúnya sérülést szerzett. Annyira azonban már jól van, hogy ha esetleg MGK közelébe került volna, meglehet, hogy olyan sérüléseket okoz neki, ami az énekest kórházba, őt pedig a rendőrségre repítette volna a vörös szőnyegről.

Machine Gun Kelly és Megan Fox egyébként felettébb kellemetlenül viselkedtek, amikor az Entertainment Tonight riportere elcsípte őket. Amikor például megkérdezte a színésznőt, mi indokolta a ruhaválasztását, mindössze annyit felelt neki foghegyről:

Azt mondta (Machine Gun Kelly – a szerk.), hogy ma meztelennek kell lennem. Én pedig azt mondtam, amit csak akarsz, apuci. Amit csak apuci akar!

Ezután Megan félredobta a haját, és már ment is volna tovább, de a riporter megkérdezte, büszke-e a szerelmére. Erre azt felelte, nagyon, mire MGK máris nyakon csókolta. Az enyelgés közben a riporter próbálta oldani a hangulatot, és azt a kérdést tette fel, hogy Megan megjelenik-e majd még az énekes videoklipjeiben, mire azt felelte:

Igen, más ribancok nem szerepelhetnek a klipjeiben. Vagy a királynő, vagy senki

– hangzott a nagyvonalú válasz, mire a páros rögtönzött nyelvnyalogatásba kezdett, így a riporter inkább rájuk hagyta a dolgot.

Mindkét különös interjú az alábbi videóban látható.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM