Milliókkal többet keres a karantén alatt a fiatal szexmunkás, pedig nem is találkozik a kuncsaftjaival

Egy hónap alatt több mint 11 millió forintnyi fontot keresett egy 23 éves egyetemista, aki sugar babyként igyekszik kiegészíteni a keresetét.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

A fiatal nő, aki csak Shereneként mutatkozott be, több ezer fontot keres azzal, hogy gazdag magányos férfiakkal csetel esetleg videohívásban beszélget.

Az Egyesült Királyságban a szexmunka bizonyos keretek között legális, ám a koronavírus-járvány ezt az ipart is az elsők között tette tönkre. A fiatal lány azonban online folytatta munkáját, ráadásul egy videohívásért most jóval több pénzt tud elkérni, mint amikor személyesen ment el randevúzni a kuncsaftjaival. Sokan ugyanis nagyon nehezen viselik a karantént, és szinte bármit megadnak azért, hogy ha csak online is, de társaságot találjanak maguknak. Sherene ügyefelei között jócskán akadnak házasok is, akik élvezik a tiltott videóbeszélgetéseket.

– Van egy férfi, aki rendszeresen járt hozzám, ám a koronavírus miatt az együttlét most nem megoldható. Felkeresett, hogy ha máshogy nem, akkor az interneten szeretné velem tartani a kapcsolatot, én pedig örömmel álltam a rendelkezésére. Mint kiderült, nem ő az egyetlen, aki hajlandó sokkal többet fizetni azért, hogy egy-egy órát rájuk szánjak akár csak így, videóban – nyilatkozta a fiatal történészhallgató.

Sherenet nem csak pénzzel támogatják ügyfelei, luxus ajándékokkal is elhalmozzák. Vannak aki drágábbnál drágább parfümöt küldenek neki, sokat pedig a legdivatosabb fehérneművel kedveskednek a fiatal lánynak.

(via)