Pornósztárok, akik színésznőként is kipróbálták magukat

A pornósztárok általában nem a színészi alakításaikkal válnak híressé, de azért előfordul, hogy megpróbálkoznak komolyabb, szöveges szerepekkel is, amihez nem kell magukat meztelenül mutogatniuk. Tévésorozatokban is feltűnt már több pornószínésznő, közülük mutatunk be párat.

Sasha Grey

Több mint kétszáz pornófilmben játszott, köztük tévésorozatok pornós paródiáiban is: olyan alkotásokban láthatta őt a közönség, mint a Seinfeld: A XXX Parody, a This Ain’t Star Trek vagy a Sasha Grey’s Anatomy. 2009-ben egy komolyabb színészi munkát is elvállalt Steven Soderbergh Barátnő rendelésre című filmjében, amire a Törtetők készítője is felkapta a fejét, és hat epizód erejéig szerepeltette sorozatában.

Jenna Jameson

Húszéves korában kezdett el pornózni, és hamar fel is kapták, rengeteg díjat kapott. Howard Stern filmjében, az Intim részekben már ruhában is megjelent, később a Nash Bridges – Trükkös hekus vagy a Kemény motorosok egy-két epizódjában láthatták a nézők. Realitykből is ismerős lehet, olyan műsorokban tűnt fel, mint a Paris Hiltonnal forgatott The Simple Life vagy a KISS-frontember mindennapjait bemutató Gene Simmons: Family Jewels.