Ferrari 488 Pistát zúzott le a Twingóval, a biztosítója tuti nem lesz boldog – VIDEÓ

Egy kis figyelmetlenség, és máris kész a baj.

Vannak olyan napok, amikor minden összejön. Valószínűleg ebbe a helyzetbe került annak a Renault Twingónak a sofőrje, aki figyelmetlenül kanyarodott ki egy Ferrari 488 Pista elé, amelynek következtében összeütköztek egy olaszországi városban. A két jármű nem haladt kifejezetten nagy sebességgel, ennek ellenére elég hangos volt a csattanás, ráadásul a Ferrari meg is ugrott egy kicsit. Az anyagi kár mindenesetre jelentősnek tűnik, hiszen egy első lökhárító és annak fényezése sem olcsó mulatság egy ilyen kaliberű szupersportautó esetében.

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Az tehát biztos, hogy a Twingo tulajdonosának biztosítója nem fog örülni annak a hírnek a hallatán, hogy a sofőrje nekirongyolt egy Ferrarinak. A nagy meleg egyébként mindenkire rossz hatással van, ezért fokozott figyelemmel célszerű közlekedni az utakon. A 488 Pista egyébként egy 3,9 literes V8-assal dolgozik, amely 720 lóerő és 770 Nm leadására képes. A feltehetően 1,2-es Twingo ezzel szemben 76 lóerő környékén teljesít.