Nemi erőszak, vagdosás késsel: újabb vádak Marilyn Manson ellen

Tizenöt másik nő után Ashley Morgan Smithline modell és színész is súlyos vádakat fogalmazott meg Marilyn Manson rockzenésszel szemben: ő többek közt azt állítja, a sztár megkötözte és megerőszakolta, és olyan sebet ejtett a testén késsel, ami mindmáig látszik.

Smithline a People magazinnak beszélt részletesen a tapasztalatairól. A lap megkereste Mansont, akinek szóvivője azt felelte, a vádakban „annyi valótlanság van, hogy bele se fog a válaszadásba”, ráadásul még csak párkapcsolatról sem lehet beszélni kettejük között, az egész „egy hétig sem tartott”. Smithline ezzel szemben olyan levelezést és üzeneteket mutatott a lapnak, amelyből egyértelművé vált, hogy Manson és Smithline kapcsolata két éven keresztül húzódott.

Hirdetés

Tégla Dosszié: Thomas Costigan vagyok fedőnevem „Sas Szem”

Erika Vénusz első pornó filmje, az is kiderül, hogy szeret szopni.

Zöld heni Kedves és szexi tinilány aki szereti a két faszt egyszere

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút  a Jet Power Hungary telephelyén 1 rész

Erika Venusz első pornó filmje amiből kiderül, hogy szeret szopni +18 FILM

Pornós múlt: Sugarloaf Era aka Kövér Erika

„A szexualitás a legnagyobb erőm” – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Gina Gerson – 18+ fotók

Judy Nero huzogatja a faszt vagy csak szeretné?

Hollandia legjobb sportolójának útja a börtönön át a pornóig! +18 FILM

Manson 2010-ben környékezte meg Smithline-t, üzeneteket váltottak, Manson szerepet ígért neki egy klipjében, majd párkapcsolatba kezdtek, de a kapcsolat Smithline szerint hamar „birtoklóvá” vált: Manson a nap minden órájában, éjjel-nappal üzeneteket küldött neki, és arra utasította az egyébként zsidó származású nőt, hogy akármerre jár a világban, hozzon neki náci emléktárgyakat és fegyvereket. „Ha tudtam volna, hogy ellenem fogja használni ezeket, máshogy álltam volna hozzá” – nyilatkozta Smithline.

A modell állítása szerint az abúzus akkor kezdődött, amikor elkezdték a klip forgatását: megkorbácsolta, miközben meztelenül feküdt az ágyon, emellett pedig elsötétítette az ablakot, és hazudott neki arról, hogy nappal vagy éjjel van-e, hogy tovább dolgozzon. (Hasonlóról egyébként a sztárt szintén nemi erőszak miatt perlő Esmé Bianco is beszámolt.)

Smithline állítása szerint később egy reggel sikítva ébredt fel arra, hogy Manson álmában megkötözte a kezeit, és közösülni kezdett vele. „Folyamatosan azt mondogatta, hogy ha olyannal csinálod, akit szeretsz, az nem nemi erőszak.” (Alvó vagy eszméletlen emberrel közösülni a törvény szerint még megkötözés nélkül is nemi erőszaknak számít.) Egy másik hasonló esetben dulakodás közben eltört az orra is.

Smithline a kapcsolat alatt 36 kilót fogyott. Állítása szerint Manson késsel megsebezte a kiálló bordáit, és egyszer belevágta egy késsel a combjába a monogramját: a People fényképén látható, hogy a seb ma is megvan. „Gusztustalannak érzem magam tőle” – mondja Smithline. Állítása szerint Manson „vérszerződés” kötésére is kényszerítette: megvágta a hasát, ivott a véréből, majd a saját vérével őt itatta meg.

Smithline arról is beszámolt, hogy Manson házában volt egy üvegláda, amelyet a sztár „a rossz lányok szobájának” nevezett, és ahová bezárta őt – és több más vádlóját is –, ha valamiért meg akarta büntetni őket.

A színészt elmondása szerint azóta is rémálmok gyötrik, és poszttraumás stressz szindrómában szenved. Ugyanakkor nem áldozatnak, hanem túlélőnek tartja magát; olyasvalakinek, aki „túlélte a világ legrémisztőbb szörnyetegét”.